Katso kuva!
Matti Nykänen oli Seiskan pikkujouluristeilyllä.

Voi ei! Matti Nykänen ryyppäsi itsensä pyörätuoliin pikkujouluristeilyllä – karu kuva satamasta!

Uutiset | 16.11.2017 07:38

Legendaarinen mäkikotka Matti Nykänen, 54, tapasi Seiskan pikkujouluristeilyllä Seiskan lukijoita ja faneja. Matille oli palkattu kaksi turvamiestä, jotka pitivät Suomen menestyneimmästä mäkikotkasta huolta koko risteilyn ajan.

Lue myös: Näin Matti Nykänen meni Tampereella tajuttomaksi ja sai mustan silmän – hurjat kuvat: En minä ihan selvinpäin ollut!

Perjantaina ennen puolta päivää turvamiehiä tarvittiin enemmän kuin koskaan. Normaalisti mäkikotka nauttii olutta, mutta drinkit olivat tehneet tepposet, ja Matilta meni jalat alta. Turvamiehet kirjaimellisesti kantoivat mäkikotkan hyttiin nukkumaan.

Matti Nykänen satamassa.

Kun laiva saapui takaisin Helsinkiin, Matti tuotiin pyörätuolilla viimeisten joukossa terminaaliin. Lopulta Matti saatiin taksiin, joka vei hänet läheiseen hotelliin. Ongelmia oli jälleen hotellin edessä, sillä Matin jalat eivät vieläkään kantaneet.

Lue myös: Matti Nykänen ja Jens Weissflog muistelevat kosteimpia kisamatkojaan: Yövyimme suksitallissa!

Matti talutettiin nukkumaan hotelliin ennen illan keikkaa. Kauneusunien jälkeen Matti esiintyi perjantai-iltana Forssassa ja lauantaina Helsingissä.

Lue lisää Seiskan pikkujouluristeilystä ja Matti Nykäsen kommelluksista torstaina ilmestyneestä lehdestä!

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Pasi Murto ja Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!