fbqPoppari Evelinalta tyly viesti julkkismiesten Sisäpiiri-skandaaliryhmälle EVS:ssä: Tuo ei ole mikään "vapaudu vankilasta"-kortti! | Seiska
Evelina

Poppari Evelinalta tyly viesti julkkismiesten Sisäpiiri-skandaaliryhmälle EVS:ssä: Tuo ei ole mikään "vapaudu vankilasta"-kortti!

Uutiset | 04.05.2017 23:30

Seiska uutisoi torstaina ilmestyneessä numerossaan 19/2017 lukuisien julkkismiesten keskinäisestä Sisäpiiri-salaseurasta, jonka käymä keskustelu Facebookin Sisäpiiri 2.0 -viestiryhmässä on ollut erittäin härskiä ja räävitöntä.

TAUSTAA: Skandaalipaljastus: Cheek ja Arman Alizad mukana julkkismiesten härskissä viestiryhmässä - räävitöntä pilkkaa ja seksiaktien arvostelua!

Sisäpiiri-ryhmän tunnetuimpia jäseniä ovat muun muassa räppärit Cheek, Elastinen, Uniikki, tv-tähti Arman Alizad, julkkisportsari ja kirjailija-toimittaja Teemu ”Pastori” Potapoff ja radiojuontaja Jussi Ridanpää.

Sisäpiiri 2.0 -viestiryhmän keskusteluissa salaseuran jäsenet ovat kirjoittaneet pilkkaa muun muassa misseistä, ulkomaalaisista, kehitysvammaisista ja seksuaalivähemmistöistä. Lisäksi ryhmässä on rehvasteltu yksityiskohtaisesti omilla seksikokemuksilla ja arvosteltu akteja.

Seiskan tutkima Sisäpiirin Facebookissa käymä keskustelu sisältää paljon sellaista kommentointia, jota emme voi hyvän journalistisen tavan mukaisesti julkaista. Sisäpiirin keskusteluista on tuoreessa Seiskassa (19/ 2017) julkaistussa artikkelissa esitetty pääpiirteittäin ne teemat, joissa yksittäiset sisäpiirin jäsenet ovat olleet aktiivisimpia.

"Koko maailmaa koskeva kysymys"

Uutinen on ollut torstain ajan kuuma puheenaihe ja myös MTV:n suosittu keskusteluohjelma Enbuske, Veitola & Salminen käsitteli aihetta torstai-illan suorassa lähetyksessä.

Ohjelmassa oli vieraana muun muassa Sexpo-säätiön Teemu Paalanen kommentoimassa aihetta ja lisäksi ohjelman juontajat Tuomas Enbuske ja Maria Veitola kysyivät ohjelman muusikkovierailta Anssi Kelalta ja Evelinalta kommentteja aiheesta.

Molemmat kommentoivat tapausta lyhytsanaisesti, mutta erityisesti Evelinan, 21, kommentti aiheeseen oli erittäin terävä ja asiallinen.

- Tällainen "pojat on poikia"-ajattelu on koko maailmaa koskeva kysymys. Sukupuoli ei ole mikään sellainen monopolin omainen "vapaudu vankilasta"-kortti. Mun mielestä se, mitä sä teet ja sanot muille ihmisille, kertoo susta aika paljon enemmän kuin niistä muista ihmisistä, Evelina sanoi Maria Veitolalle.

SISÄPIIRI-SKANDAALIPALJASTUS: CHEEK ARVOSTELI SEKSIAKTINSA KOKO KAVERIPORUKALLE! ”OLEN PAHOILLANI!”

Evelinan mukaan hän ei ole törmännyt samanlaiseen käytökseen naisten keskuudessa.

- Ehkä meillä on sellainen "mind my own business"-juttu käynnissä. Se on toiminut, torstaina uuden Kylmii väreitä -kappaleen julkaissut Evelina kuittasi.

NÄMÄ JULKKISMIEHET KUULUVAT HÄRSKIEN VIESTIEN SISÄPIIRI-SKANDAALIRYHMÄÄN: TV-TÄHTIÄ, ARTISTEJA, TOIMITTAJA, RADIOJUONTAJA – RYHMÄKUVA!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!