Uutiset
Katso kuvat!

Temptation Island -pari Vilman ja Juuson tytär kastettiin: nimellä erityinen tarkoitus Juusolle – kuvat!

03.08.2020 11:04

Temptation Island Suomi -sarjasta tutut Vilma Karjalainen ja Juuso Lehmusvyöry juhlivat esikoisensa ristiäisiä viikonloppuna.

Juuso julkaisi Instagram-tilillään kuvia perheen iloisesta nimijuhlasta, ja kuvien yhteydessä hän paljasti pienokaisen saaneen nimekseen Nella Josefiina Lehmusvyöry.
Tuoreimman kuvajulkaisunsa yhteydessä Juuso kertoi, miksi hän ja Vilma päättivät nimetä tyttärensä Nellaksi.

- Nella on yhdistelmä meidän ajattelemia nimiä. Ja Nella on myös lempinimi nimelle Eleanor, joka tarkoittaa valoa. Ja miksi tänä on osuva nimi, on siksi että Nella on valo, jotka katkaisee pimeyden kierteen, joka on ollut mun suvussa jo monta sukupolvea, Juuso kirjoitti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miksi nimi Nella? Nella on yhdistelmä meidän ajattelemia nimiä. Ja Nella on myös lempinimi nimelle Eleanor, joka tarkoittaa valoa. Ja miksi tänä on osuva nimi, on siksi että Nella on valo, jotka katkaisee pimeyden kierteen, joka on ollut mun suvussa jo monta sukupolvea. Päätin jo lapsena, että se pimeyden kierre katkeaa muhun tavalla tai toisella. Alkuun en halunnut lapsia, ajattelin pitkään etten halua lapsia. En pitänyt lapsista oikeastaan ennenkuin Vilma oli raskaana. Tottakai olin myönteinen lapsia kohtaan, mutta ajatus omasta lapsesta tuntui oudolta. Tänä kaikki muuttui, kun Vilma tuli raskaaksi, ja todellinen muutos tuli kun Nella syntyi, ja toi mukanaan valon. Haluan antaa Nellalle parhaan mahdollisen kasvuympäristön, jotta hän voi levittää valoaan koko maailmaan 🙏 Mahtavaa maanantaita, ja kaikkea hyvää sulle joka tätä luet 💪

A post shared by Juuso (@juusolehmusvyory) on

- Päätin jo lapsena, että se pimeyden kierre katkeaa muhun tavalla tai toisella. Alkuun en halunnut lapsia, ajattelin pitkään etten halua lapsia. En pitänyt lapsista oikeastaan ennen kuin Vilma oli raskaana. Totta kai olin myönteinen lapsia kohtaan, mutta ajatus omasta lapsesta tuntui oudolta. Tämä kaikki muuttui, kun Vilma tuli raskaaksi, ja todellinen muutos tuli kun Nella syntyi, ja toi mukanaan valon, hän jatkoi.

 

Erityinen kastemekko

Vilma paljasti omalla Instagram-tilillään, että Nellan päällä nähty kastemekko on hänelle erityinen. Lisäksi ristiäisissä käytettiin hänen perheelleen erityisiä esineitä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Perinteet on tärkeitä meille. Josefiina on nimi joka kulkee mun suvussa. Oon tiennyt aina että haluan tyttäreni nimeen Josefiinan. Nella Josefiina kastettiin samassa mekossa missä mut on kastettu aikoinaan. Kastepöydässä on malja, missä mun äiti, ja minä ollaan kastettu. Pöydällä on myös mun äidin ja isän vihkiraamattu ja kynttilän jalka, joka oli mun pöydällä kun mut kastettiin. Nämä aarteet siirtyvät nyt mulle, kunnes mahdollisesti voin siirtää ne eteenpäin taas. Iskä ja hänen vaimo hankkivat ton kukan kastemaljan ympärille. Koitetaan kuivattaa se, katotaan kuinka käy 😊 #thankful #blessed #family #love #baby #babygirl

A post shared by Vilma Josefiina (@vilmajosefiinakoo) on

- Nella Josefiina kastettiin samassa mekossa missä mut on kastettu aikoinaan. Kastepöydässä on malja, missä mun äiti, ja minä ollaan kastettu. Pöydällä on myös mun äidin ja isän vihkiraamattu ja kynttilän jalka, joka oli mun pöydällä kun mut kastettiin. Nämä aarteet siirtyvät nyt mulle, kunnes mahdollisesti voin siirtää ne eteenpäin taas, Vilma kirjoitti julkaisemansa kuvasarjan yhteyteen.

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!