Poliisit vievät Stefan Thermanin Mersun kilvet?! Kohuliikemiehellä auton vakuutukset maksamatta!

Uutiset | 17.12.2020 09:32

Kohuliikemies Stefan ”Stefu” Therman huristelee nykyään yrityksensä nimissä olevalla Mersun tila-autolla.

– Traficomin tietojen mukaan Stefu on unohtanut maksaa auton vakuutukset. Jos poliisi pysäyttää, niin matkanteko päättyy, koska autosta lähtevät kilvet, kanssa-autoilijat hekottelevat.

Stefan Thermanin auto

Lue myös: Totuus kohuparin eropommista! Sofia Belórf tunki Niko Ranta-ahon kotiin – mustasukkainen Stefan Therman raivostui ja ilmoitti erosta!

Ehdollista vankeutta

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus tuomitsi Stefanin marraskuun lopulla 40 päivän ehdolliseen vankeuteen törkeästä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Liikemiehen koeaika päättyy tuomion mukaan 28. marraskuuta 2021.

Thermanille tuomittiin myös 25 päiväsakon suuruinen sakkorangaistus, joka tekee hänen tuloillaan yhteensä 6 900 euroa. Lisäksi hän joutuu maksamaan rikosuhrimaksua 80 euroa sekä 166 euroa päihdetutkimuskustannuksia valtiolle.

Lue lisää: Stefan Thermanille ehdollista vankeutta törkeästä rattijuopumuksesta ja huumerikoksesta - 6 900 euron sakot!

Martina soitti poliisit

Tuomio liittyy Stefun törttöilyyn auton ratissa viime pääsiäisena. Therman hyppäsi pääsiäisviikonloppuna riidan päätteeksi rattiin ja lähti kaasuttamaan Hangon-tiluksiltaan Helsinkiä kohti. Ennen ajelun alkamista Therman oli riidellyt entisen avopuolisonsa, kuntovalmentaja Martina Aitolehden kanssa. Myöhemmin selvisi, että pariskunta oli juuri eronnut ennen kuin Therman hyppäsi rattiin.

Kohun myötä selvisi myös, että Thermanin ex-siippa Martina oli soittanut poliisit Stefun perään.

Poliisi nappasi Stefun kesken ajelun tien päältä Raaseporista Karjaan kohdilta. Kohuissa viihtynyt liikemies puhalsi 1,4 promillen lukemat poliisipartion mittariin.

Verikokeissa Thermanin veressä oli 1,32 promillea alkoholia ja hän antoi lisäksi positiivisen tuloksen amfetamiinin käytölle.

Lue lisää: "Kun Martina alkoi meuhkaamaan, minun oli pakko päästä pois" - syyte: amfetamiinia vetänyt Stefan Therman hyppäsi kriisipääsiäisenä rattiin 1,32 promillen kännissä - rattikäryn karu tausta paljastui

Jättiprojekti Levillä

Seiska uutisoi viime viikolla, että Stefun hotelliprojekti Levillä on saanut tuulta purjeisiinsa. Asia on edennyt Kittilän kunnan kaavoituksessa.

– Toivon mukaan kaava varmistuisi ensi kesään mennessä, kohuliikemies kommentoi Seiskalle.

Lue myös: Omaa hotellia rakentava Stefan Therman avaa Seiskalle jättiprojektin yksityiskohtia: Lapin ja kotimaan matkailu on hyvässä nosteessa!

15 miljoonan euron hintaiseksi arvioitu projekti on mittava jopa Levin mittakaavassa.

– Lapin ja kotimaan matkailu on hyvässä nosteessa. Tarkoituksemme on tehdä iso päärakennus, jonka ympärille tulisi asuinyksiköitä.

– Majoituspaikkoja on lähes sata. Projektin eteneminen riippuu kaavan läpimenosta, Stefan kommentoi projektiaan viime viikon Seiskassa.

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!