Hyppää pääsisältöön
Veijo Baltzar

Poliisi tutkii Veijo Baltzarin ihmiskauppajutussa myös seksuaalista hyväksikäyttöä ja pahoinpitelyä

Kulttuurineuvos Veija "Veijo" Baltzarin, 77, epäillyn törkeän ihmiskaupparikoksen tutkinta etenee. Helsingin poliisi kertoo torstaina 5.12., että tutkinnassa selvitetään myös epäiltyä seksuaalista hyväksikäyttöä ja pahoinpitelyä. Pääepäilty Baltzarin lisäksi tutkintavankeudessa istuu rikoskumppaniksi epäilty naishenkilö. Helsingin Sanomien mukaan Veijo Baltzarin omaisuutta on määrätty vakuustakavarikkoon 66 000 euron arvosta.

Ökytalo, Porsche ja ihmiskauppaepäily! Verotietojen perusteella Veijo Baltzar on pienituloinen

Törkeästä ihmiskaupasta epäilty kulttuurineuvos Veijo Baltzar asuu kuin kroisos - ökytalossa oma hiekkaranta, pihassa Porsche! Katso kuvat!

Tutkinta on edennyt, mutta poliisilla on asiassa vielä lukuisia kuultavia. Tutkinnassa on runsaasti selvitettäviä asioita, ja poliisi korostaa tutkinnallista tarvetta selvittää laajaa rikoskokonaisuutta rauhassa. Uudet vangitsemisvaatimukset liittyvät esitutkinnan edistymiseen. Tutkittavia nimikkeitä ovat nyt törkeä ihmiskauppa, pahoinpitely ja seksuaalinen hyväksikäyttö.

- Esitutkinta on edelleen alkuvaiheessa, joten en voi valitettavasti vieläkään kertoa asiasta tarkemmin vaarantamatta samalla asian selvittämistä. Tutkinnasta tiedotetaan lisää heti kun se on mahdollista, rikoskomisario Saara Asmundela Helsingin poliisilaitokselta kertoo tiedotteessa.

 

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!