Katso kuvat!
Veijo B

Törkeästä ihmiskaupasta epäilty kulttuurineuvos Veijo Baltzar asuu kuin kroisos - ökytalossa oma hiekkaranta, pihassa Porsche! Katso kuvat!

22.11.2019 20:59

Kulttuurineuvos Veija "Veijo" Baltzaria epäillään törkeästä ihmiskaupasta. Uutisen kertoi torstaina 21.11. Helsingin Sanomat. Lehden tietojen mukaan rikosten epäillään tapahtuneen vuosien 2016 ja 2019 välisenä aikana Helsingissä sekä Tammisaaressa. Tutkinnasta ei ole toistaiseksi tihkunut tietoa julkisuuteen, sillä juttu on käräjäoikeuden päätöksellä määrätty salaiseksi. Käytännössä se tarkoittaa, että oikeus antaa aikanaan julki vain tuomion tai vaihtoehtoisesti tiedon siitä, että syyte on hylätty. 

Kulttuuripohatta

77-vuotias Baltzar on kerännyt urallaan meriittejä taiteen saralta. Hän on kirjoittanut kirjoja ja luonut kuvataidetta. Hän on myös tehnyt opetustöitä Teatterikorkeakoulussa. Veijo Baltzarin kotitalon perusteella ura kulttuurin parissa on ollut taloudellisesti kannattava. Seiska kävi katsomassa, miten kulttuurivaikuttaja asustelee, ja yllättyi. 

Liki 6000 neliön (0,6 ha) rantatontille tehty kaksisiipinen talo kattaa arviolta yli 200 neliöä asuinpinta-alaa. Kuvista näkyy, että tontin ranta ei ole mikä tahansa risukko, vaan ruopattu ja hiekoitettu liki tuhannen neliön ala. Rantaan on tehty laituri, johon on mahdollista parkita vaikka jahti!

baltzar-talo

Veijo Baltzar on hankkinut kiinteistön maa-aloineen omistukseensa vuoden 2017 huhtikuussa. 

Luksusauto

Baltzarin talolla Seiskan kuvaajan huomion kiinnitti pihassa seisova Porsche Cayenne -laatuauto. Ajoneuvo on hankittu rahoituksella ja se on vuosimallia 2013. Vaikka kyseessä ei ole tuliterä menopeli, on sen arvo noin 35 000 - 55 000 euron luokkaa ajokilometreistä riippuen. 

Veijo

Kaikki tämä kielii taloudellisesta menestyksestä, mutta verotettavien tulojensa puolesta Veijo Baltzar muistuttaa paremminkin köyhää kaduntallaajaa, kuin varakasta tammisaarelaisherraa. Lue lisää klikkaamalla tästä: Ökytalo, Porsche ja ihmiskauppaepäily! Verotietojen perusteella Veijo Baltzar on pienituloinen

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Pauli Poutanen
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!