Poliisi iski Niko Ranta-ahon huoneistoon – kohuliikemiehen skotlantilainen rakas loikoili makuuhuoneessa

Uutiset | 15.02.2021 06:04

Liikemies Niko Ranta-aho, 33, pidätettiin tammikuussa Espanjassa, josta hänet siirrettiin keskiviikkona (10.2.) Suomeen.

Ranta-ahoa epäillään uusista huumerikoksista, joista Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi hänet poissaolevana heti pidätyksen jälkeen.

Rikossotkujen keskellä Niko on kokenut iloa yksityiselämässään: kohuliikemies on seurustellut syksystä asti kauniin kansainvälisen somevaikuttajan kanssa ja onpa vauvastakin huhuttu!

Lue lisää: Kuuma suhde skottiblondiin! Niko Ranta-ahon jättiyllätys: Salarakas raskaana?!

Isku makuuhuoneeseen

Niko on kertonut tekevänsä Marbellassa kiinteistöbisneksiä. Seiskan saamien tietojen mukaan poliisi on tutkinut ja seurannut Nikon tekemisiä Espanjassa jo pitkään. Paikalla on ollut keskusrikospoliisin tutkija lähes puoli vuotta koordinoimassa operaatiota yhteistyössä Espanjan poliisin ja Interpolin kanssa. Tutkintaryhmässä on mukana myös DEA:n eli Yhdysvaltojen huumepoliisin edustaja.

Lue myös: Skottiblondi sulatti missienmetsästäjän sydämen! Näin Niko Ranta-ahon ja somevaikuttajan kuuma suhde roihahti!

Kolme keskusrikospoliisin tutkijaa oli paikalla, kun Espanjan poliisi pidätti Nikon tammikuun 12. päivä. Hän oli lähdössä autotallistaan liikkeelle luksusmaasturillaan, kun poliisin iskuryhmä iski.

Samalla hetkellä tehtiin isku kahteen eri huoneistoon, joista toisen makuuhuoneessa loikoili Nikon Mary-rakas (nimi muutettu, toim. huom.). Sen koommin pariskunta ei ole toisiaan tavannut eikä Mary ole saanut mieheensä yhteyttä vankilaan.

SEISKA 4/2021 Seiska esitteli pari viikkoa sitten vankilan, missä Ranta-aho lusii Espanjan Aurinkorannikolla.
SEISKA 4/2021 Seiska esitteli pari viikkoa sitten vankilan, missä Ranta-aho lusii Espanjan Aurinkorannikolla.

Lue myös: Joulu yhdessä! Niko Ranta-ahon ja skotlantilaisen blondin suhde syveni nopeasti – kohuliikemies tapasi uuden rakkaansa perheen

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!