Skottiblondi sulatti missienmetsästäjän sydämen! Näin Niko Ranta-ahon ja somevaikuttajan kuuma suhde roihahti!

Uutiset | 12.02.2021 06:02

Tammikuussa pidätetty liikemies Niko Ranta-aho, 33, siirrettiin keskiviikkona (10.2.) Espanjasta Suomeen.

Ranta-ahoa epäillään uusista huumerikoksista, joista Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi hänet poissaolevana heti pidätyksen jälkeen. Viime viikolla keskusrikospoliisi tiedotti paljastaneensa Suomen rikoshistorian suurimman huumeiden maahantuontiorganisaation, joka poliisin mukaan toimitti huumeita myös Nikon Katiska-organisaatiolle.

Rikossotkujen keskellä Niko on kokenut iloa yksityiselämässään: kohuliikemies on seurustellut syksystä asti kauniin kansainvälisen somevaikuttajan kanssa ja onpa vauvastakin huhuttu!

Lue lisää: Kuuma suhde skottiblondiin! Niko Ranta-ahon jättiyllätys: Salarakas raskaana?!

Rakastui kuntosalilla

Niko vapautui tutkintavankeudesta viime kesänä ja vietti vauhdikkaan kesän Suomessa. Seiska on kertonut hänen bileistään festareilla ja luksushuoneistossaan Helsingin ydinkeskustassa, joihin hälytettiin välillä apuun myös poliiseja ja ambulanssi.

Sofia Belórf, 30, yritti kertaalleen päästä juhliin mukaan, mutta Niko veti kohteliaasti oven kiinni ex-rakkaansa naaman edestä. Syksyllä Niko kyllästyi Suomen harmauteen ja matkusti Espanjaan.

Niko Ranta-aho vapautui lähes vuoden kestäneestä tutkintavankeudesta viime vuoden kesäkuussa. Hän pääsi odottamaan Katiska-tuomiotaan vapaana.
Niko Ranta-aho vapautui lähes vuoden kestäneestä tutkintavankeudesta viime vuoden kesäkuussa. Hän pääsi odottamaan Katiska-tuomiotaan vapaana.

Lue myös: Sisko välittää Niko Ranta-ahon miljoonalukaalia! Luksusasunto muuttui lemmenpesästä bilekämpäksi: kaikki Sofia Belórfista muistuttava tyhjennettiin - takana hurjia kohuja!

Entisessä kotikaupungissaan Marbellassa hän aloitti terveellisemmän elämän ja törmäsi kuntosalilla skotlantilaiseen Maryyn (nimi muutettu, toim. huom.), joka sulatti paatuneen missienmetsästäjän sydämen täysin. Näyttävä, vajaa kolmekymppinen vaaleaverikkö työskentelee somevaikuttajana.

 

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!