fbq
Uutiset
13.02.2021 06:32
Teksti: Kalle Kangas|Kuvat: Seiskan arkisto
Niko Ranta-aho
Joulu yhdessä! Niko Ranta-ahon ja skotlantilaisen blondin suhde syveni nopeasti – kohuliikemies tapasi uuden rakkaansa perheen
Uutiset
13.02.2021 06:32
Teksti: Kalle Kangas|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska paljasti tammikuussa poliisin pidättäneen liikemies Niko Ranta-ahon, 33, Espanjassa. Keskiviikkona (10.2.) paljastui, että Niko siirrettiin Espanjasta Suomeen.

Ranta-ahoa epäillään uusista huumerikoksista, joista Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi hänet poissaolevana heti pidätyksen jälkeen.

Rikossotkujen keskellä Niko on kokenut iloa yksityiselämässään: kohuliikemies on seurustellut syksystä asti kauniin kansainvälisen somevaikuttajan kanssa ja onpa vauvastakin huhuttu!

Lue lisää: Kuuma suhde skottiblondiin! Niko Ranta-ahon jättiyllätys: Salarakas raskaana?!

Rakastui kuntosalilla

Niko vapautui tutkintavankeudesta viime kesänä ja vietti vauhdikkaan kesän Suomessa. Syksyllä Niko kyllästyi Suomen harmauteen ja matkusti Espanjaan.

Entisessä kotikaupungissaan Marbellassa hän aloitti terveellisemmän elämän ja törmäsi kuntosalilla skotlantilaiseen Maryyn (nimi muutettu, toim. huom.), joka sulatti paatuneen missienmetsästäjän sydämen täysin. Näyttävä, vajaa kolmekymppinen vaaleaverikkö työskentelee somevaikuttajana.

SEISKA 29/2020 Nikolla oli sutinaa vapautumisensa jälkeen muun muassa Miss Helsingiksi kruunattujen Katrie Dalerin ja Rosanna Kuljun kanssa.
SEISKA 29/2020 Nikolla oli sutinaa vapautumisensa jälkeen muun muassa Miss Helsingiksi kruunattujen Katrie Dalerin ja Rosanna Kuljun kanssa.

Lue myös: Skottiblondi sulatti missienmetsästäjän sydämen! Näin Niko Ranta-ahon ja somevaikuttajan kuuma suhde roihahti!

Tapasi kultansa perheen

Seiskan saamien tietojen mukaan Nikon ja Maryn suhde syveni nopeasti. Niko seurasi perässä, kun Mary palasi Espanjasta kotiinsa Skotlannin Glasgowhun. Siellä Niko tapasi myös uuden rakkaansa perheen.

Mary matkasi Nikon kanssa takaisin Espanjaan, ja pari vietti joulun yhdessä Nikon vanhempien ja sisarusten kanssa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »