Katso kuva!
Jens Kyllönen

Pokeritähti Jens Kyllönen julkaisi valmistujaiskuvan itsestään maisterin asussa: "Kävi mielessä, että miksi helvetissä mä tätä teen" - kuva!

Uutiset | 20.07.2020 20:04

Nettipokerilla omaisuuksia tahkonut Jens Kyllönen, 31, valmistui viikonloppuna London School of Economics -koulusta maisterin paperein. Mies julkaisi todistusaineistoksi kuvan itsestään maisterin asussa Instagram-tilillään.

Se on siinä! 2016-2020, mies tiedotti.

Koulunkäynnin vuoksi Jens ja hänen kaunis Nora-rakkaansa asuivatkin yhdessä Lontoossa, mutta palasivat keväällä takaisin Suomeen.

Hankenista kauppatieteiden kandidaatiksi, jonka jälkeen päätin vielä lähteä Lontooseen hakemaan lisähaastetta maisteriin. Korona vei loppuvaiheen säädöksi ja valmistujaisjuhlat siirtyivät ensi kesälle, mutta tänään oon vastavalmistunut Master of Science (Accounting and Finance)!

Mies onkin kesällä unohtanut lukemisrumban tuoman stressin, ja hänet on bongattu muuan muassa maistelemassa viiniä Cheekin kipparoimalla ökyveneellä.

Lue myös: Paparazzikuvat! Cheek kipparoi ökyvenettä ja pokeritähti Jens Kyllönen litki viiniä!

- Valehtelisin jos väittäisin, ettei ollut muutamia aikaisia maanantaiaamuja kun kävi mielessä, että miksi helvetissä mä tätä teen, mutta oli sen arvoista ja kyllä nyt osaa taas katsoa maailmaa eri silmin. Loppukesän lupaan olla avaamatta yhdenkään kirjan kantta, Jens myöntää Instagram-julkaisussaan.

Seiska onnittelee vastavalmistunutta!

Lue myös: "Boom! Siitä!" Pokeritähti Jens Kyllönen voitti nettiturnauksessa 178 000 euron jättipotin - julkaisi hehkutusvideot somessa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veneilypäivä.

A post shared by Jens Kyllönen (@jenskyllonen) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paluu Suomeen ❤️ Onks siel vielä vessapaperia jäljellä? #taatsinkaranteenivalmistautuminen

A post shared by Jens Kyllönen (@jenskyllonen) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Halfway through our London journey.

A post shared by Jens Kyllönen (@jenskyllonen) on

Lue myös: Viiniä ja auringonpaistetta! Cheek ja pokerimiljonääri Jens Kyllönen sähköveneilivät daameineen Helsingissä - paparazzikuvat!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!