fbq"Boom! Siitä!" Pokeritähti Jens Kyllönen voitti nettiturnauksessa 178 000 euron jättipotin - julkaisi hehkutusvideot somessa! | Seiska
Jens Kyllönen

"Boom! Siitä!" Pokeritähti Jens Kyllönen voitti nettiturnauksessa 178 000 euron jättipotin - julkaisi hehkutusvideot somessa!

Uutiset | 26.06.2020 12:46

Suomen menestyneimpiin nykyajan pokeritähtiin lukeutuva Jens Kyllönen, 31, voitti torstaina kaksipäiväisen nettipokeriturnauksen, jonka jaettava palkintopotti oli kokonaisuudessaan 500 000 dollaria.

Turnaukseen pääsi osallistumaan maksamalla 10 000 dollarin osallistumismaksun.

Kyllönen päivitti keskiviikon ja torstain aikana ahkerasti turnauksen tapahtumia Instagram-tilinsä videotarinaan. Ensin hän selvitti tiensä turnauksen finaalipöytään johtoasemassa ja tuossa vaiheessa seitsemän finalistin joukossa oli kaksi muutakin suomalaispelaajaa.

Katso myös: Paparazzikuvat! Cheek kipparoi ökyvenettä ja pokeritähti Jens Kyllönen litki viiniä!

Torstain aikana finaalipöytä eteni ja lopulta Kyllösellä oli vastassaan enää toinen suomalaispelaaja Eelis Pärssinen. Finaalin heads-up ratkesi, kun Kyllösen väriosuma päihitti Pärssisen kolmoset. Näin Kyllönen voitti turnauksen ja lunasti siten pääpalkinnoksi 200 000 dollarin eli 178 000 euron voittosumman.

- Boom! Siitä! Kyllönen huudahti Instagram-videollaan, kun voitto ratkesi ja palkintosumma lävähti hänen tietokoneensa ruudulle.

Kuvakaappaus Jens Kyllösen Instagram-videotarinasta.
Kuvakaappaus Jens Kyllösen Instagram-videotarinasta.

Kyllönen on viime vuosien parhaiten menestyneitä suomalaisia pokeritähtiä. Hän muutti viime vuonna Lontooseen aloittaakseen opinnot maineikkaassa London School of Economicsissa. Mukaan Britanniaan lähti myös Kyllösen tyttöystävä Nora.

Jens ja Nora palasivat Lontoosta takaisin Helsinkiin keväällä, kun Jens sai opintonsa tehtyä.

Lue myös: Ihmiset tuijottivat! Pokeritähdet Jens Kyllönen ja Ilari Sahamies juhlivat ökyhotellissa miesseurueessa – kuva!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Halfway through our London journey.

Henkilön Jens Kyllönen (@jenskyllonen) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paluu Suomeen ❤️ Onks siel vielä vessapaperia jäljellä? #taatsinkaranteenivalmistautuminen

Henkilön Jens Kyllönen (@jenskyllonen) jakama julkaisu

Artikkelia korjattu klo 21.33: Kyllösen voittokäsi oli väri, eikä kuningaskolmoset.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus & Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!