fbq
Uutiset
30.05.2020 22:02
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus
cc

Viiniä ja auringonpaistetta! Cheek ja pokerimiljonääri Jens Kyllönen sähköveneilivät daameineen Helsingissä - paparazzikuvat!

Uutiset
30.05.2020 22:02
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus

Uteliaiden päät kääntyilivät Helsingin Kruunuvuorenrannassa viime lauantaina, kun venesatamaan kurvasi upea valkoinen Rolls Royce -ökyauto. Autosta jalkautui kadulle maankuulu poskisolisti Cheek kuvankauniin tyttöystävänsä kanssa. Kaksikko jatkoi matkaa läheiselle venelaiturille, jossa Cheek tapasi pokeritähti Jens Kyllösen ja tämän Nora-rakkaan.

Kaverukset seurueineen hyppäsivät Electric Day Cruiser Q30 -sähköveneen kannelle. Cheek ja Jens ostivat veneen toissa vuonna 225 000 eurolla. 

Kyseessä on suomalainen vene, joka liikkuu vesillä lähes äänettömästi. Reilun yhdeksän metrin pituista paattia vie eteenpäin 27-hevosvoimainen moottori, joka saa veneen kulkemaan jopa 15 solmun nopeutta.

Kippari käskee!

Lähtövalmisteluiden tiimellyksessä paljastui, että Cheekissä on kapteenin ainesta. Hän viittoili vimmatusti Jensille ohjeita samalla, kun itse pönötti tukevasti ruorissa. Jens tuntui tottelevan Cheekiä mukisematta, eikä mennyt aikaakaan, kun pokeritähti sai lepuuttajat nostettua purkkiin. 

Cheek Jens venaily

 

Kun vene lipui satamasta, Jens ryhtyi kumoamaan viiniä. Cheek puolestaan jatkoi kapuna ja ohjasi veneen tyylikkäästi merelle. Cheekin rakas näytti myös nauttivan sähköveneen kyydistä, sillä hän keikisteli kannella varsin onnellisen näköisenä.

sd