Uutiset

Pirkko Arstila joutui ”helvetillisen” vihamyrskyn kohteeksi kohukolumnistaan - ei kadu mitään: ”Pitäisikö minun pyytää anteeksi rumilta vaatteilta?”

17.12.2017 10:49

Toimittaja-kirjailija Pirkko Arstila ei ole säikähtynyt kohukolumnistaan noussutta meteliä, vaan otti iloisena vastaan Seiskan Muotipoliisin roolin, jonka myötä hän arvosteli Linnan juhlien topit.

Lue: Pirkko Arstila, 79, arvioi Linnan pukujen topit ja flopit: Almalle pyyhkeitä – Jaana Pelkosen rohkea kaula-aukko kauhistutti: ”Onneksi Jaana ei ole povikuningatar!”

Pirkko arvosteli ET-lehdessä julkaistussa kirjoituksessa nuoren naisen pukeutumista.

Naisen verkkarit kiinnittivät huomioni. En ole aiemmin nähnyt pöksyjä, joiden takapuoli on niin tiukka, että anatomia paljastuu. Kummut, kumpareet ja salainen sola. Tytön ruumiinrakenne oli suomalais-ugrilainen eli lyhyet jalat, pullea takamus, runsas povi – muutaman vuoden kuluttua luvassa olisi paino-ongelmia. Hiukset pitkät ja latvoista hapsuuntuneet. Silmät kuin mascarakraatterit, Arstila kirjoitti.

– Katselin tyttöä ihmetellen. Miksi nuori nainen, elämänsä heilimöinti-iässä haluaa pukeutua noin rumasti.

Kaduttaako kirjoitus?

– Ei tippaakaan! Mielestäni olin oikeassa. Pitäisikö minun pyytää anteeksi rumilta vaatteilta ja siitä, että joku pukeutuu rumiin vaatteisiin.

Teksti:Sami Spåra
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!