fbq
Uutiset
15.12.2017 10:05
Teksti: Sami Spåra|Kuvat: Ari Lahti ja Timo Korhonen
Pirkko Arstila arvioi Linnan juhlien asut.
Pirkko Arstila, 79, arvioi Linnan pukujen topit ja flopit: Almalle pyyhkeitä – Jaana Pelkosen rohkea kaula-aukko kauhistutti: ”Onneksi Jaana ei ole povikuningatar!”
Uutiset
15.12.2017 10:05
Teksti: Sami Spåra|Kuvat: Ari Lahti ja Timo Korhonen

Vieraileva Muotipoliisi, toimittaja-kirjailija Pirkko Arstila arvosteli kohutuimmat Linnan juhlien asut.

Laulaja Alma Miettinen

Alma Miettinen

– Alma on päättänyt kapinoida loppuun saakka kutsun pukukoodia. Jos koodia rikkoo, se pitää tehdä taitavasti. Hän päätti rymistää sisään välittämättä mistään koodista ja isäntäväen toiveista. Hän ei olisi menettänyt mitään, jos olisi antanut hieman periksi. Rohkea, nuori nainen. Voi olla, että viisikymppisenä hän katsoo tätä kuvaa eri tavalla.

Arvosana: 5

LUE MYÖS: Tässä on Alman salattu rakas! Paparazzi yllätti popsensaation – kuva!

Näyttelijä Seela Sella

Seela Sella

– Tykkäsin rohkeudesta ja siitä, että hän noudattaa tapakoodia, mutta osaa rikkoa sitä tyylikkäästi. En ole varma, onko tämä välttämättä Linnan juhlien puku. Ihailen hänen rohkeuttaan ja ajanmukaisuuttaan. Hänen korunsa on henkeäsalpaavan kaunis, aivan nappivalinta. Kunniamerkit on otettu puvun suunnittelussa hienosti huomioon. Hän on tässä päivässä.

Arvosana: 9

Formulavaimo Minttu Räikkönen

Minttu Räikkönen

– Ehdottomasti illan tyylikkäin puku. Kansainvälistä eleganssia. Ei ole yritetty liikaa. Koruttomuus plussaa, ehdoton ykkönen! Tietenkin se on helppoa, kun on täydellinen vartalo ja kaunis ihminen. Erottui yksinkertaisuudellaan ja hienolla leikkauksella. Tässä on ollut taitava ompelija asialla. Suuren maailman kaunotar ja suuren maailman puku.

Arvosana: 10

Kansanedustaja Jaana Pelkonen

Jaana Pelkonen

– Pidän rusetista suuresti. Se on parasta tässä asussa. Linnan juhlat ei ole red carpet -bileet vaan muodollinen juhla, joten Jaanan kaula-aukko on ihan liian avonainen. Onneksi hän ei olekaan mikään povikuningatar, silloin tämä asu olisi ollut suorastaan mauton.

Arvosana: 7+

Kansanedustaja Susanna Koski

Susanna Koski

– Mielestäni puvussa on liikaa yrittämistä. Poronnahka on materiaalina hieno löytö. Tässä on käytetty liikaa kikkailua. Jos puku olisi ollut yksinkertaisempi, niin se olisi ollut hienompi. Pidän hänen koruistaan, jotka sopivat hyvin puvun materiaaliin, mutta tässä on todellakin kaikkea vähän liikaa.

Arvosana: 6

Kirjailija Sofi Oksanen

Sofi Oksanen

– Pidän puvun yksinkertaisuudesta ja siitä, että siinä on hienosti otettu huomioon kunniamerkit. Dramatiikka, jota mustat hanskat luo, on minusta hienoa. Sofi Oksasen jo tavaramerkiksi muodostuneet hiukset ovat paisuneet paisumistaan. Kokonaisuus on hyvä kahdeksan.

Arvosana: 8