Jenny Lappalainen

Perintöprinsessa Jenny Lappalainen avautuu missifinalistien ikävästä käytöksestä voittajia kohtaan – ymmärtää osan pettymyksen: "Aina joku pettyy!"

04.10.2018 09:21

Seiska uutisoi tänään, etteivät kaikki Miss Suomi -finalistit tulleet onnittelemaan voiton jälkeen Miss Suomeksi kruunattua Alina Voronkovaa ja tämän perintöprinsessoja Eevi Ihalaista ja Jenny Lappalaista.

LUE: Draamaa Miss Suomi -finaalin kulisseissa: missifinalistit häipyivät ja jättivät onnittelematta vasta kruunattua Alina Voronkovaa – ”Se oli vähän ikävää!”

Miss Suomen toinen perintöprinsessa Jenny Lappalainen huomasi, että osa missifinalisteista pettyi karvaasti tuomariston päätökseen.

- Ihanaa, että Erika Helin tuli halaamaan minua kilpailun jälkeen. Pettymys näkyi osasta ja ymmärrän myös heidän käytöksensä, koska he olivat tehneet kuukauden töitä finaalin ja sijoittumisen eteen. Aina joku pettyy, kun voittoa ei tule, Jenny myöntää Seiskalle. 

LUE: Missifinalisti Jenna Ruohola lyttää Miss Suomi -kärkikolmikon ja poisti kilpasiskot Instagramistaan - purkaa pettymystään Seiskalle: "Siellä on yksi, joka tarvitsee todella paljon harjoittelua!"

Jennyn fiilikset kruunajaisillan jälkeen olivat todella hyvät, vaikka kirkkain kruunu jäi saamatta. 

- Olin todella yllättynyt, että minut valittiin myös lehdistön ihannetytöksi. En ole ollut se tyttö, joka on ollut eniten esillä. Sain viestiä monelta, että olisin ansainnut voittaa kilpailun, mutta he eivät ymmärrä sitä, että minulla on yhtä hyvät mahdollisuudet pärjätä työrintamalla perintöprinsessana.

LUITKO JO TÄMÄN? Perintöprinsessa Jenny Lappalainen rakastui viime kesänä – poikaystävä haluaa pysyä poissa julkisuudesta: Hän on minua 6 vuotta vanhempi!

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!