Draamaa Miss Suomi -finaalin kulisseissa: missifinalistit häipyivät ja jättivät onnittelematta vasta kruunattua Alina Voronkovaa – ”Se oli vähän ikävää!”

Uutiset | 04.10.2018 09:04

Lahtelainen Alina Voronkova, 23, tuuletti antaumuksella, kun hänet kruunattiin vuoden 2018 Miss Suomeksi viime lauantaina Billnäsin ruukissa.

Suoran lähetyksen jälkeen koettiin vahvoja mutta samaan aikaan ristiriitaisia tunteita. Suurin osa finalisteista nimittäin poistui paikalta ilman, että onnitteli Alinaa ja tämän perintöprinsessoja. Pettymys oli suuri etenkin toista kertaa missitaistossa mukana olleelle Jenna Ruoholalle, joka jäi kokonaan ilman sijoitusta.

– Kruunajaisilta meni sumussa. Kun olin saanut annettua medialle haastattelut, viisi finalistia oli poistunut paikalta. Se oli vähän ikävää, koska olisin halunnut sanoa kaikille kiitokset, mutta ymmärrän heidän pettymyksensä. Harmittaa, etten päässyt halaamaan kaikkia, Alina kertoo.

lue: Uusi Miss Suomi Alina Voronkova joutui somevihan kohteeksi – haluaa laittaa stopin kiusaamiselle: Vielä tänäkin päivänä aikuiset ihmiset tulevat aukomaan päätään!

Suoran lähetyksen jälkeen Alina jatkoi juhlimista puolille öin perintöprinsessojen ja kisan työryhmän kanssa.

– Pääsin nukkumaan vasta aamulla, sillä soitin poikaystävälleni vielä aamuneljältä.

Jenna Ruohola avautui aiemmin tällä viikolla sekä Instagram-tilillään että Seiskan haastattelussa pettymyksestään Miss Suomi -kisan tuloksia kohtaan. Jenna kertoi lähteneensä kruunauksen jälkeen pian pois paikalta ja jätti onnittelematta tuoretta missikolmikkoa.

Lue lisää: Missifinalisti Jenna Ruohola lyttää Miss Suomi -kärkikolmikon ja poisti kilpasiskot Instagramistaan - purkaa pettymystään Seiskalle: "Siellä on yksi, joka tarvitsee todella paljon harjoittelua!"

− Minä lähdin ystävieni kyydissä pois sieltä. Että en mitenkään tarkoituksen mukaisesti ole jättänyt onnittelematta, mutta en jäänyt koko paikkaan, Jenna kertoi Seiskalle keskiviikkona.

Lue lisää: Miss Suomi -finaaliin pettynyt Jenna Ruohola arvostelee rajusti missituomaristoa ja pisteytystä – haluaa radikaalin muutoksen: Tämä on vain minun mielipiteeni!

Lue lisää Alinan tuntemuksista Miss Suomi -kruunauksen jälkeen ja katso upeat bikinikuvat torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!