Uutiset

Perintöprinsessa Jenny Lappalainen rakastui viime kesänä – poikaystävä haluaa pysyä poissa julkisuudesta: Hän on minua 6 vuotta vanhempi!

03.10.2018 15:42

Miss Suomen toinen perintöprinsessa Jenny Lappalainen, 23, on seurustellut viime kesästä lähtien julkisuudesta poissa pysytelleen miehen kanssa.

- Uskon, että suhde kestää missivuoden. Hän laittoi minulle heti kruunajaisillan jälkeen viestiä ja soitin, kun lähetys oli ohi! Hän ei tullut katsomaan suoraa lähetystä paikan päälle, koska saimme ainoastaan kaksi lippua. Katsomossa oli äiti ja iskä. Hän ymmärsi päätökseni, koska meillä on tuore suhde ja vanhempani ovat tienneet haaveestani osallistua Miss Suomi -kilpailuun vuosia, Jenny kertoi.

Lue myös: Miss Suomi -finalisti Jenny Lappalainen paljastaa: Jääkiekkoilijoilta tykkäyksiä!

Jenny ylistää rakastaan. 

- Hän on todella ihana! Emme ole saman ikäisiä, vaan hän on minua kuusi vuotta vanhempi. Hän haluaa olla taustalla, jonka vuoksi en viitsi paljastaa, mitä hän tekee työkseen. Olemme keskustelleet kaikki asiat läpi ennen kuin osallistuin Miss Suomi -kilpailuun, joten uskon, että vältymme mustasukkaisuusdraamoilta julkisen työni takia. Häntä ei myöskään haittaa, jos hän päätyy joskus lehtien sivuille, Jenny kertoo.

Jenny on keskustellut jo yhteisen kodin hommaamisesta miesystävänsä kanssa. 

- Sen aika on aikaisintaan ensi vuonna, Jenny kertoo.

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!