Uutiset
Paparazzikuvat!

Paparazzi iski: Näin hilpeissä tunnelmissa Jari Sillanpää ja Siim-rakas saapuivat viime yönä Espanjasta Suomeen: herättivät huomiota lentokentällä ja yllättyivät tullissa – kuvat!

10.04.2018 14:49

Seiska oli paikalla Helsinki-Vantaan lentoasemalla viime yönä, kun laulaja Jari Sillanpää palasi yölennolla Malagasta Helsinkiin. Siltsulla oli mukana hänen virolainen miesystävänsä Siim.

Sillanpään Suomeen saapumisesta ensimmäisenä uutisoineen Ilta-Sanomien haastatteleman asiainhoitajan Marko Riihelän mukaan Jari palasi Suomeen "energisenä ja positiivisella fiiliksellä", sillä hän nousee tällä viikolla keikkalavalle ensi kertaa pitkään aikaan. Sillanpää esiintyy lauantaina ja sunnuntaina Kajaanissa ja Kempeleessä.

Jari Sillanpää

Paikalla olleen Seiskan paparazzin mukaan Jarin ja Siimin saapuminen lentokoneen tuloputkesta terminaalirakennukseen ei jäänyt kanssamatkustajilta huomaamatta. Siltsu ja Siim nimittäin nauraa hekottivat toistensa jutuille, niin että käytävät raikuivat. Sanomattakin oli selvää, että kaksikko oli nauttinut lentomatkan aikana miestä väkevämpää.

Terminaalissa erityisesti Siimin käytös pisti silmään. Hän muun muassa säntäsi yhtäkkiä juoksuun ja kiemurteli tiensä ihmisjoukon läpi vessaan. Ihmiset katsoivat miehen perään ihmetellen, mutta Jaria siippansa meno vain nauratti.

Jari Sillanpää

Laukkuhihnoilla Siimin ylienerginen käytös pisti jälleen silmiin. Kun herra bongasi laukkunsa hihnalta, niin Siim kirmasi jälleen villiin juoksuun ja pomppi väsyneiden matkalaisten ohi laukkunsa kimppuun. Jari hekotteli taas taustalla.

Tulliin mentäessä molempien ilmeet vakavoituivat. Tällä kertaa herrat kuitenkin pääsivät läpi ilman että heitä pysäytettiin.

Jari Sillanpää

Molemmat näyttivät selkeästi yllättyneiltä ja huojentuneilta, sillä Jari valitteli pääsiäisen alla EVS-ohjelmassa, että hänet pysäytetään aina tarkastusta varten. Viimeksi kun Jari tuli Suomeen, niin hänen tavaroistaan löytyi Bangkokin matkan jäljiltä noin gramma metamfetamiinia.

Jari Sillanpää

Tuloaulassa herrat eivät halunneet kommentoida matkansa sujumista Seiskan toimittajalle. Pihalla heitä odotti aikamoinen yllätys, sillä taivaalta satoi pingispallon kokoisia lumihiutaleita.

Siitäkin huolimatta hyväntuulinen kaksikko jaksoi taksijonossa jutella ihmisten kanssa iloisesti.

Jari Sillanpää

Jari Sillanpää

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!