Uutiset

Oho, toisellakin julkkismiehellä yhteys Jari Sillanpään huumeringin pomoksi epäiltyyn fetissimieheen – perustivat yhdessä firman!

10.04.2018 07:29

Seiska uutisoi viime viikolla, että laulaja Jari Sillanpään epäillään ostaneen huumeita mieheltä, jota epäillään törkeästä huumausainerikoksesta.

Lue myös: Jari Sillanpään kristalliliigan rajut taustat: Huumeringin johdossa mystinen fetissimies - veti kuuluisaa järjestöä!

Seiskan tekemän selvityksen mukaan liigan pomo on 50-vuotias mies. Hän on johtanut kuuluisaa fetissijärjestöä, joka on suunnattu nahasta, kumista ja univormuista kiinnostuneille miehille. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös: Jari Sillanpäähän yhdistetyn kristalliliigan epäillyn johtajan verotettavat tulot eivät päätä huimaa, elänyt silti leveästi – somekuvissa rutosti luksusta ja hulppeita matkakohteita!

Toinenkin julkkismies

Mystisestä miehestä on vaikea löytää muuta tietoa. Hänen voi kuitenkin päätellä olevan matkailun ohella kiinnostunut muotoilusta ja vaatteista. Pari vuotta sitten hän perusti alaan liittyvän yrityksen erään tunnetun julkkismiehen kanssa, mutta yrityksen liikevaihto jäi muutamiin satasiin, ja tappiota tuli ensimmäisenä vuonna yli 20 000 euroa.

Lue myös: IS: Jari Sillanpään huumeringin pomoksi epäilty fetissimies vangittiin helmikuussa - epäillään myös lapsipornon levittämisestä!

Tarkkaa tietoa liigan asiakaskunnan koosta ei ole, mutta Sillanpää lienee ollut miehen parhaita yksittäisiä asiakkaita. Siltsu myönsi kuulusteluissa, että oli ostanut huumeita myös kavereilleen juhlissa tarjottavaksi. Sillanpää kiistää kuuluneensa varsinaiseen huumeverkostoon.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!