Uutiset

Jari Sillanpään kristalliliigan rajut taustat: Huumeringin johdossa mystinen fetissimies - veti kuuluisaa järjestöä!

05.04.2018 06:28

Suosikkilaulaja Jari Sillanpään, 52, syöksykierre sai jatkoa pääsiäisen alla, kun Thaimaan-lomalta palannut artisti toimitettiin suoraan Helsinki-Vantaan lentoasemalta putkaan. Kiinniottoa seurasi parin päivän pidätys Pasilan poliisivankilassa.

Lue myös: Huumerikoksesta epäilty Jari Sillanpää pääsi vankilasta, kommentoi pidätystään ensi kertaa - kiistää yhteyden huumeverkostoon!

Pian selvisi, että Jari oli matkustanut Thaimaasta Qatarin kautta Suomeen pieni määrä metamfetamiinia laukussaan. Toimintaa voi pitää uhkarohkeana, sillä Thaimaassa ja Qatarissa pienistäkin huumerikoksista saa jopa vuosien tuomiot.

Lue myös: Jari Sillanpään kommentti Tuomas Enbusken lapsista järkytti tv-katsojia: "Oli jo narkomaanin käsikirjasta!"

Huumeet Siltsun epäillään hankkineen törkeästä huumausainerikoksesta epäillyltä mieheltä, joka vangittiin Helsingin käräjäoikeudessa helmikuun alussa. Vangitsemispäätöksen mukaan rikos on tapahtunut ajalla 1.1.2014–9.2.2018. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Seiskan tekemän selvityksen mukaan liigan pomo on 50-vuotias mies. Hän on johtanut kuuluisaa fetissijärjestöä, joka on suunnattu nahasta, kumista ja univormuista kiinnostuneille miehille.

Otsikkoa muokattu klo 13.51: Fetissimies ei enää ole artikkelissa mainitun järjestön johdossa.

Lue mystisestä fetissimiehestä lisää torstaina ilmestyneestä Seiskan Ekstra-lehdestä!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!