Telkkari

Jari Sillanpää huumekohustaan EVS-lähetyksessä: "Ehkä käytän kamaa vuoden päästä, ehkä en!"

29.03.2018 21:43

Laulaja Jari Sillanpää saapui Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman suoraan lähetykseen.

Jari Sillanpää on ollut koko viikon kohuotsikoissa, sillä poliisi pidätti hänet Helsinki-Vantaan lentokentällä viime lauantaina. Häntä epäillään jälleen huumausainerikoksesta.

Jari kommentoi tilannettaan Tuomas Enbusken haastattelussa.

− En kuulu huumerinkiin! Näen asian niin, että se huumerinki… Tämä meidän kaveri, jonka kautta minäkin olen ostanut metamfetamiinia, on jäänyt kiinni. Nyt selvitetään paljonko hän on myynyt. Kysyttiin, paljonko olen ostanut. Jaa-a, en osaa sanoa. Poliisi näytti viestit, että olen ostanut 111 grammaa, Jari sanoi.

Tuomas Enbuske halusi tietää, mitä Helsinki-Vantaan lentokentällä tapahtui viime lauantaina.

− Poliisit olivat luuraamassa kulman takana. Olemme vieläkin huuli pyöreänä siitä mitä tapahtui. Olin niin koppavana kukkona siinä. Minut on pysäytetty joka kerta lentokentillä sen ensimmäisen jutun jälkeen. Laukkujani tutkittiin, ja minä olin ärsyyntynyt. Sitten yhtäkkiä esiin nostettiin muovipussi, jossa oli gramma metamfetamiinia. Katsoin miesystävääni Siimiä, joka oli pakannut laukkumme. Kysyin, että mitä tämä on!

Tuomas kysyi laulajalta, aikooko tämä lopettaa huumeiden kanssa pelleilyn.

− En voi sanoa, että aionko.. Olen nyt sellaisessa vaiheessa, että se ei enää oikein kiinnosta. En saa siitä enää kiksejä. Olenhan minä narkomaani. Olenhan minä alkoholistikin. Koen nyt näin, ettei kukaan voi minua hoitaa. Minun pitää vapauttaa itseni haluista käyttää mitä tahansa. Voi olla, että käytän kamaa vuoden päästä. Voi olla, että en. 

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!