Katso kuvat!
Leo ja Maryam suutelivat baarissa.

Paparazzi iski: Maryam Razavin, 35, ja muusikkorakas Leo Stillmanin, 26, kuumat kielisuudelmat vain Seiskassa – katso kuvat!

21.03.2018 05:52

Huippumalli Maryam Razavi, 35, erosi näyttelijä Mikko Leppilammesta kahdeksan seurusteluvuoden jälkeen. Vasta vuosi sitten Mikko ja Maryam muuttivat 255-neliöiseen unelmakotiin Espoon Westendiin, joten eroa voidaan pitää yllätyksenä.

Seiskan tietojen mukaan Maryam jätti Mikon, koska hän ei enää luottanut mieheensä. Maryam bongattiin ennen eroa itkemästä pahaa oloaan ystävilleen. Myös mallin blogin rivien välistä voi tulkita eron todellisen syyn.

– Ainoa oikea ratkaisu minulle oli lähteä, Maryam paljasti helmikuussa.

Lue myös: Mikko Leppilammen jättänyt Maryam Razavi ja muusikkorakas Leo Stillman: Kiihkeää suutelua julkisesti – Leo on kuin nuori Mikko!

Kuhertelivat kiihkeästi

Maryam on löytänyt lohduttajan nuoresta muusikosta Leo Stillmanista, 26. Koomiseksi tilanteen tekee se, että Leo muistuttaa ulkoisesti nuorta Mikko Leppilampea.

Seiskan paparazzi bongasi pariskunnan viime viikolla suositusta Rupla-baarista Helsingin Kalliosta. Maryamia peräti yhdeksän vuotta nuorempi Leo nautti illan aikana runsaasti janojuomaa. Vaikutti siltä, että hän oli täysin haltioitunut kaunottaren seurasta.

Kaksikko ei ujostellut vaihtaa kuumia pusuja.
<em>Kaksikko ei ujostellut vaihtaa kuumia pusuja.</em>

Leon ja Maryamin yhteinen ilta oli kiihkeä. Pari ei pystynyt pitämään näppejään erossa toisistaan, ja suudelmia vaihdettiin kymmeniä. Leo antoi Maryamille jopa muutaman kuuman kielisuudelman.

Lue myös: ”Surullinen Maryam on itkenyt ja tilittänyt työkeikoilla” – Mikko Leppilammen ja Maryam Razavin hyytävän suhdekriisin taustalla vuosien yhteiselo!

Suutelun lomassa Maryam innostui ottamaan selfien.
<em>Suutelun lomassa Maryam innostui ottamaan selfien.</em>

Sai lapsen parkumaan

Leossa on samanlaista show-miehen vikaa kuin Mikko Leppilammessa. Muusikko varasti Rupla-baarin koko asiakaskunnan huomion, kun hän juhlien tiimellyksessä nappasi syliinsä alle kouluikäisen tyttölapsen.

Leo juoksi villisti tyttö sylissään ympäri baaria. Vaikutti siltä, että hän halusi tempauksellaan näyttää Maryamille parhaita puoliaan.

Leo antoi myös otsalle suukkoja.
<em>Leo antoi myös otsalle suukkoja.</em>

Kun Leo oli juossut muutaman kerran vauhdilla Maryamin ohi, paljastui, että temppu oli mennyt liian pitkälle. Väsynyt pikkutyttö pillahti vauhdin lomassa kyyneliin ja halusi pois muusikon hikisestä sylistä.

Lue myös: Nyt se on virallista! Maryam Razavi ja uusi kulta Leo Stillman julistavat rakkauttaan lemmekkäällä yhteiskuvalla - katso!

Maryam vaikuttaa olevansa onnensa kukkuloilla.
<em>Maryam vaikuttaa olevansa onnensa kukkuloilla.</em>

Salakuljetti pullon

Leon vauhti kiihtyi illan pimetessä. Hän jatkoi Maryamin pusuttelua ja kopelointia, kunnes ohjasi seurueensa ulos baarista.

Leo salakuljetti baarista ulos vaaleanpunaisen samppanjapullon, josta hän ryysti huikkaa antaumuksella.

Leo ja Maryam jatkoivat matkaansa raitiovaunulla, jossa he istuivat sylikkäin ja antoivat toisilleen pusuja yhä kiihtyvämmällä tahdilla.

Baarista Leon mukaan lähti skumppapullo.
<em>Baarista Leon mukaan lähti skumppapullo.</em>

 

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Panu Hörkkö

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!