fbq
Uutiset
22.01.2018 07:31
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto
Mikko Leppilammen suhde on kriisissä.
”Surullinen Maryam on itkenyt ja tilittänyt työkeikoilla” – Mikko Leppilammen ja Maryam Razavin hyytävän suhdekriisin taustalla vuosien yhteiselo!
Uutiset
22.01.2018 07:31
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto

Näyttelijänä ja juontajana tunnetun Mikko Leppilammen, 39, suhde mallina ja stylistinä työskentelevän Maryam Razavin, 34, kanssa on ajautunut pahaan kriisiin. Lähipiiristä kerrotaan, että pariskunta on eroamassa.

Lue lisää: Mikko Leppilampi ja Maryam Razavi: Hyytävä suhdekriisi - 8 vuoden yhteiselo päättymässä eroon!

– Maryam on ollut viime aikoina hyvin surullinen tulehtuneen suhteen vuoksi. Hän on itkeskellyt ja tilittänyt pahaa oloa työkeikoilla, lähipiiristä kerrotaan Seiskalle.

Vaikenivat suhteesta

Toisin kuin edellisen puolisonsa Emilian kanssa, Mikko ei ole koskaan poseerannut Maryamin kanssa yhteiskuvissa seurapiiritapahtumissa. Seitsemän vuotta kestäneen suhteensa aikana he ovat julkaisseet yhteiskuvia sosiaalisessa mediassakin vain satunnaisesti.

Lue myös: Maryam Razavi ei halua puhua suhteestaan Mikko Leppilampeen: Kaikki on häilyvää!

Vuonna 2017 Liv-kanavalla esitetyn Huippumalli haussa -ohjelman juontanut Maryam on päättänyt, ettei puhu suhde-elämästään lehtien sivuilla.

– Tiedän, että Mikko puhuu parisuhteestamme minua enemmän. Hän naureskelee, että olen meistä se, joka ei halua puhua suhdeasioista. Olen oppinut mallina, ettei omista asioista kannata puhua, ja kaikki on häilyvää, lukioikäisenä mallintyöt aloittanut Maryam kertoi Seiskalle viime kesänä.

Ei yhteisiä lapsia

Mikolle ja Maryamille ei ole siunaantunut yhteistä jälkikasvua. Mikolla on sen sijaan kouluikäinen tytär Lilia edellisestä suhteesta Emilia Vuorisalmen kanssa. Mikon ja Lilian välit ovat läheiset.

Lue myös: Mikko Leppilampi ja Maryam Razavi lemmenlomailivat rakkauden kaupungissa!

– Katsomme yhdessä usein lastenelokuvia. Leffaillat Lilian kanssa ovat mukavaa ajanvietettä. Elokuvien katsominen ei rajoitu kotisohvalle, sillä käymme myös katsomassa uutuuksia valkokankaalta, Mikko kertoi Seiskalle vuonna 2014.