Hyppää pääsisältöön
Maryam Razavi löysi lohduttajan.

Mikko Leppilammen jättänyt Maryam Razavi ja muusikkorakas Leo Stillman: Kiihkeää suutelua julkisesti – Leo on kuin nuori Mikko!

Mallikaunotar Maryam Razavi, 35, erosi hiljattain näyttelijä Mikko Leppilammesta kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen.

Lue myös: Mikko Leppilampi erosi avopuolisostaan - Maryam avautuu suhteen päättymisestä blogissaan: Ainoa oikea vaihtoehto oli lähteä!

Seiskan tietojen mukaan Maryam jätti Mikon, koska hän ei enää luottanut mieheensä. Maryam bongattiin ennen eroa itkemästä pahaa oloaan ystävilleen. Myös mallin blogin rivien välistä voi tulkita eron todellisen syyn.

Ainoa oikea ratkaisu minulle oli lähteä, Maryam paljasti helmikuussa.

Lue myös: ”Surullinen Maryam on itkenyt ja tilittänyt työkeikoilla” – Mikko Leppilammen ja Maryam Razavin hyytävän suhdekriisin taustalla vuosien yhteiselo!

Kuhertelivat kiihkeästi

Maryam on löytänyt lohduttajan nuoresta muusikosta Leo Stillmanista, 26. Koomiseksi tilanteen tekee se, että Leo muistuttaa ulkoisesti nuorta Mikko Leppilampea.

 

??

A post shared by LEO (@leostillman) on

Seiskan paparazzi bongasi pariskunnan viime viikolla suositusta Rupla-baarista Helsingin Kalliosta. Maryamia peräti yhdeksän vuotta nuorempi Leo nautti illan aikana runsaasti janojuomaa. Vaikutti siltä, että hän oli täysin haltioitunut kaunottaren seurasta.

Lue myös: Mikko Leppilammesta eronnut Maryam Razavi löysi heti lohduttajan Emma-gaalan kohauttaja Leo Stillmanista - viihtyvät tiiviisti yhdessä!

Leon ja Maryamin yhteinen ilta oli kiihkeä. Pari ei pystynyt pitämään näppejään erossa toisistaan, ja suudelmia vaihdettiin kymmeniä. Leo antoi Maryamille jopa muutaman kuuman kielisuudelman.

Katso kuvat Maryamin ja Leon kiihkeistä suudelmista ja lue lisää nuoren parin suhteesta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!


Teksti:
Panu Hörkkö
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!