Uutiset

Mikko Leppilammen jättänyt Maryam Razavi ja muusikkorakas Leo Stillman: Kiihkeää suutelua julkisesti – Leo on kuin nuori Mikko!

15.03.2018 08:41

Mallikaunotar Maryam Razavi, 35, erosi hiljattain näyttelijä Mikko Leppilammesta kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen.

Seiskan tietojen mukaan Maryam jätti Mikon, koska hän ei enää luottanut mieheensä. Maryam bongattiin ennen eroa itkemästä pahaa oloaan ystävilleen. Myös mallin blogin rivien välistä voi tulkita eron todellisen syyn.

Ainoa oikea ratkaisu minulle oli lähteä, Maryam paljasti helmikuussa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Kuhertelivat kiihkeästi

Maryam on löytänyt lohduttajan nuoresta muusikosta Leo Stillmanista, 26. Koomiseksi tilanteen tekee se, että Leo muistuttaa ulkoisesti nuorta Mikko Leppilampea.

 

??

A post shared by LEO (@leostillman) on

Seiskan paparazzi bongasi pariskunnan viime viikolla suositusta Rupla-baarista Helsingin Kalliosta. Maryamia peräti yhdeksän vuotta nuorempi Leo nautti illan aikana runsaasti janojuomaa. Vaikutti siltä, että hän oli täysin haltioitunut kaunottaren seurasta.

Leon ja Maryamin yhteinen ilta oli kiihkeä. Pari ei pystynyt pitämään näppejään erossa toisistaan, ja suudelmia vaihdettiin kymmeniä. Leo antoi Maryamille jopa muutaman kuuman kielisuudelman.

Katso kuvat Maryamin ja Leon kiihkeistä suudelmista ja lue lisää nuoren parin suhteesta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!