fbqSanna Marinin Markus-rakas paljasti kohutussa Vogue-haastattelussa pariskunnan ensitapaamisen – pääministerillä toisenlainen näkemys! | Seiska
Uutiset
09.04.2020 15:02
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Seiskan arkisto
Sanna Marin ja Markus Räikkönen.
Sanna Marinin Markus-rakas paljasti kohutussa Vogue-haastattelussa pariskunnan ensitapaamisen – pääministerillä toisenlainen näkemys!
Uutiset
09.04.2020 15:02
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Seiskan arkisto

Pääministeri Sanna Marin, 34, hämmästytti suomalaiset antamalla harvinaisen haastattelun brittiläiselle Vogue-lehdelle. Muotiraamatuksikin kutsutun lehden toukokuun numerossa Sanna puhuu avoimesti politiikasta, taustastaan sekä perheestään.

Brittilehden lisäksi Sannaa haastatteli amerikkalainen Vogue. Amerikkalaisen lehden toimittaja tapasi myös Sannan avomiehen, viestintäjohtaja Markus Räikkösen, 34, joka kertoi elämästään Sannan kanssa.

Lue myös: Todellinen arvokohde! Tässä on pääministeri Sanna Marinin uusi asunto Eduskuntatalon vieressä – kuvat!

Naimisiin maistraatissa

Toimittaja tapasi Markuksen helsinkiläisen kauppakeskuksen kahvilassa. Markus kertoo lehdelle, että tapasi Sannan baarissa Tampereella heidän ollessaan 18-vuotiaita. Parilla on tapaamisesta erilaiset mielikuvat, sillä Sanna itse kertoo heidän tavanneen juhlissa.

– Hän oli hieman vakavampi kuin muut ikätoverinsa, Markus muistelee ensitapaamista Sannan kanssa.

Avopari on ollut useita vuosia kihloissa, mutta häitä ei ole vielä vietetty. Markus kertoo, että kumpikaan heistä ei kosinut toista, vaan kihloihin mentiin yhteisellä päätöksellä. Kun häiden aika koittaa, vietetään ne kirkon sijaan maistraatissa.

– Pitäisi varata päivä kalenteriin, Markus sanoo.

– Hän on paras, Sanna kehui puolisoaan Vogue-lehden haastattelussa. Sanna ja Markus tapasivat 18-vuotiaina.
– Hän on paras, Sanna kehui puolisoaan Vogue-lehden haastattelussa. Sanna ja Markus tapasivat 18-vuotiaina.

 

Lue myös: Pääministeri päiväkävelyllä! Sanna Marin lenkkeili ihmispaljoudessa – kuva!

Laatuaikaa tyttären kanssa

Markuksen mukaan Sanna on aina ollut kiinnostunut politiikasta. Hän itse yrittää olla mahdollisimman paljon puolisonsa tukena muun muassa lastenhoidossa. Parilla on yhteinen 2-vuotias Emma-tytär.

Sanna kertoi brittilehden haastattelussa, että he pitivät vanhempainvapaan puoliksi puolisonsa kanssa.

– Minä menin takaisin töihin, ja hän sai viettää laatuaikaa tyttäremme kanssa. Heillä on todella hyvä suhde nyt.

– On tärkeää, että isillä on oikeus vanhempainvapaaseen, se on niin ainutlaatuista aikaa elämässä. Lapset ovat pieniä vain kerran, pääministeri sanoo.