Olympiastadionilta pubin nurkkaan: Jari Sillanpää haalii keikkoja hinnalla millä hyvänsä – näin alas iskelmätähden keikkapalkkiot romahtivat!

Uutiset | 09.06.2019 08:28

Oikeudenkäynnit ja huumekohut pysäyttivät Jari Sillanpään, 53, keikkamyynnin lähes täysin, mutta nyt keikkailu alkaa virota. Ei tosin kovin vauhdikkaasti. Siltsulla on koko kesänä vain kymmenkunta keikkaa, mikä on määrällisesti kaukana normaalivuosien 10–15 keikan kuukausivauhdista.

Lue myös: Jari Sillanpään talousahdinko syvenee! Laulaja myy kiireesti omaisuuttaan ja haalii keikkoja!

Toukokuussa tähtiartisti esiintyi Eikan pubissa Järvenpäässä. Paikalla oli järjestäjän mukaan nelisen sataa katsojaa.

– Ongelma on myös keikkapalkkiossa. Jari ei pysty enää pyytämään läheskään sellaisia summia kuin ennen. Voi sanoa, että hänen keikkapalkkionsa ovat romahtaneet, Seiskan lähde summaa.

Vain neljä vuotta sitten kesällä 2015 Sillanpää veti Olympiastadionin täyteen 50-vuotissynttärikeikallaan. Nyt hän keikkailee pienissä pubeissa ja homoravintoloissa.
Vain neljä vuotta sitten kesällä 2015 Sillanpää veti Olympiastadionin täyteen 50-vuotissynttärikeikallaan. Nyt hän keikkailee pienissä pubeissa ja homoravintoloissa.

 

Lue myös: Jari Sillanpää maksaa huumekohusta kovaa hintaa – joutuu luopumaan ökyasunnoistaan!

Aiemmin Jarin keikka maksoi jopa 25 000 euroa. Nyt sisäpiiri paljastaa, että keikkapalkkio on noin 7 000 euroa, joskus vähemmänkin.

– Jari joutuu haalimaan kaikki keikat, mitä saa. Melkeinpä hinnalla millä hyvänsä. Olympiastadionilta pubin nurkkaan on pitkä pudotus.

– Hän on silti edelleen hyvin palkattu tangokuningas ja täydessä keikkaiskussa, Seiskalle kerrotaan.

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!