Uutiset

Jari Sillanpää maksaa huumekohusta kovaa hintaa – joutuu luopumaan ökyasunnoistaan!

08.06.2019 06:02

Seiska kertoi aikaisemmin, että Jari Sillanpää, 53, on vakavissa talousongelmissa. Siitä kielivät sekä kiire myydä kiinteistöomaisuutta että keikkojen haaliminen hinnalla millä hyvänsä.

Lue lisää: Jari Sillanpään talousahdinko syvenee! Laulaja myy kiireesti omaisuuttaan ja haalii keikkoja!

Laulajatähti tuomittiin viime elokuussa kahdesta huumerikoksesta 10 kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Jo tammikuussa 2018 häntä oli rangaistu 50 päiväsakolla rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kahdesta liikennerikkomuksesta. Tuomio tuli, kun laulaja oli ajanut vaarallisen metamfetamiini-huumeen vaikutuksen alaisena Helsingin keskustassa.

Lue lisää: Jari Sillanpäälle pitkä tuomio huumausainerikoksista: julkisuus ei vaikuttanut!

Hinta putosi reilusti

Jari on omistanut parhaimmillaan seitsemän asuntoa ja kiinteistöä: kaksi kaupunkiasuntoa Helsingissä, omakotitalon Vihdissä, isänsä asuttaman talon Haaparannan saaristossa Seittenkaaressa, mökin Seittenkaaressa sekä asunnot Espanjan Aurinkorannikolla Bénalmadenassa ja Thaimaan Pattayalla.

Raimo-isän kotikartanoa ja Vihdin-taloaan lukuun ottamatta Jari yrittää nyt myydä tai vuokrata kaikkia asuinkohteitaan.

– Huumetuomio katkaisi menestyksen, ja nyt hän maksaa makeasta elämäntyylistään kallista hintaa, Seiskan lähde kertoo.

Yhden asunnoistaan hän on saanutkin kaupaksi, sillä Seittenkaaren saarella sijaitseva 82-neliöinen talo on myyty.

Sillanpää pyysi sinisen keittiön takia ”smurffimökiksi” kutsumastaan talosta 950 000 Ruotsin kruunua (noin 91 000 euroa), mutta Seiskan tietojen mukaan hän joutui myymään sen 70 000 eurolla.

Talviasuttava mökki sijaitsee aivan merenrannan tuntumassa.

Laulaja omistaa Seittenkaaressa toisenkin kiinteistön, hulppean kartanon, missä asuu hänen Raimo-isänsä, 79. Sillanpää esitteli kohteen Huvila & Huussi -tv-ohjelmassa 2008.
Laulaja omistaa Seittenkaaressa toisenkin kiinteistön, hulppean kartanon, missä asuu hänen Raimo-isänsä, 79. Sillanpää esitteli kohteen Huvila & Huussi -tv-ohjelmassa 2008.

 

Lue myös: Jari Sillanpään sokkipäätös: laittoi uuden Helsingin-lukaalinsa myyntiin 2,55 miljoonalla eurolla: remontti yhä kesken – katso kuvat!

Myynti takkuaa

Thaimaan Pattayalla sijaitsevan asunnon Jari osti vuonna 2014 noin 200 000 eurolla ja teetti siihen mittavan remontin. Seiskan tietojen mukaan Sillanpää pyytää nyt myynnissä olevasta asunnosta peräti 700 000 euroa.

Korkea hintapyyntö voi olla syynä sille, ettei asunto tahdo mennä kaupaksi, vaikka on ollut myynnissä jo toista vuotta.

Espanjan Bénalmadenan kuuluisassa Puerto Marina -huvipursisatamassa sijaitsevaa asuntoaan Jari on vuokrannut jo pitkään ulkopuoliselle, mutta asunto on myös hiljaisessa myynnissä.

Helsingissä Jari yritti vuokrata Lönnrotinkadulla sijaitsevaa 99 neliön kattohuoneistoaan peräti 3 000 euron kuukausihinnalla. Asuntoa ei toistaiseksi myyty, eikä vuokrauksen tilasta ei ole tietoa. Oikotien sivujen mukaan asuntoilmoitus on ”lepotilassa”.

Jari Sillanpää on rahapulassa. Asunnot eivät tahdo käydä kaupaksi, ja kesän keikkakiertuekin on kovin tynkä: vain kymmenkunta esiintymistä.
Jari Sillanpää on rahapulassa. Asunnot eivät tahdo käydä kaupaksi, ja kesän keikkakiertuekin on kovin tynkä: vain kymmenkunta esiintymistä.

 

Lue myös: Muuttomiehet tyhjensivät Jari Sillanpään asuntoa Thaimaassa - kuvat! ”Tavaraa jumalattomasti”

Miljoonakoti

Sillanpään 236-neliöinen, kaksikerroksinen luksusasunto Helsingin Punavuoressa Ratakadulla on yhä myynnissä. Kattohuoneiston pyyntihinta on 2,55 miljoonaa euroa. Asunnossa on seitsemän huonetta, avokeittiö, sauna, valtava kattoterassi ja erillinen yksiö omalla sisäänkäynnillä.

Sillanpää osti asunnon 2016 ja maksoi siitä 2,3 miljoonaa. Tänä keväänä hän on teetättänyt huoneistoon mittavan remontin, mutta hinta on pysynyt samana.

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!