Hyppää pääsisältöön
Wallu Valpio

”Olen käynyt naisten suhteen kaikki skenet läpi” - Wallu Valpiolta avoin tilitys rakkauselämästään: ”En tiedä, miten voisin löytää itselleni sopivan ihmisen!”

Media- ja kulttuuripersoona Wallu Valpiolla, 45, on vankka naistenmiehen maine ja hän myöntää itsekin avoimesti, että hänellä on silmää naiskauneudelle.

Siitä huolimatta hän ei omien sanojensa mukaan vieläkään ole löytänyt parisuhdetta, joka kestäisi.

- Rakkaus on mulle vieläkin mysteeri. Takana on paljon yli kahden vuoden suhteita ja olen seurustellut miltei yhtäjaksoisesti 20-vuotiaasta asti. Mutta miten löytää sellaisen ihmisen, joka huolisi 45-vuotiaan tatuoidun ukkelin, joka ei enää halua lapsia, vaan haluaa eläkkeelle? Wallu kysyy.

Lue myös: Tätä et tiennyt! Wallu Valpion alkuperäinen nimi oli Jani Pispa – avautuu vaikeasta suhteesta biologiseen isäänsä!

"Millainen sen ihmisen pitäisi olla?"

Wallun tunnetuin suhde oli ex-huippumallin ja radiojuontajan Niina Backmanin kanssa. Pari oli 2000-luvun alussa kihloissa ja heillä on yhteinen, 15-vuotias Peppi-tytär.

Wallu ja Niina Herala (nyk. Backman) poseerasivat valokuvaajalle Ankkarockissa 2003.
Wallu Valpio ja Niina Herala (nyk. Backman) poseerasivat valokuvaajalle Ankkarockissa 2003.

Lue myös: Joka päivä aamusiiderin juova Wallu Valpio: ”En halua kuolla nuorena – mutta tajuan, että en välttämättä elä pitkään!”

Julkisuudesta tunnettujen kumppanien lisäksi Wallulla on historiassaan myös kumppaneita, jotka eivät millään tavalla ole julkisuudessa tai viihdealalla.

- Olen käynyt naisten suhteen kaikki skenet läpi. Kun seurustelee samalla alalla olevan ihmisen kanssa, se on hauskaa, mutta myös todella kuluttavaa. Toisaalta jos kumppani ei ole samalla alalla, hän ei välttämättä kovin helposti ymmärrä, miksi tämä ala vie minua joka paikkaan.

- En siis oikein tiedä, mitä voin tehdä löytääkseni itselleni sopivan ihmisen tai millainen sen ihmisen pitäisi olla, Wallu sanoo.

Katso: Vau, mikä lomaparatiisi! Tällainen on Wallu Valpion asunto Turkissa: asunnon yhteydessä leffateatteri, uima-altaita, saunoja, hierontahuoneita ja pelihuone – kuvat ja video!

Usko loppuu

Omasta parisuhdetulevaisuudestaan Wallu ei kuitenkaan myönnä olevansa lainkaan huolissaan, mutta hän tunnustaa epäröivänsä, onko hänestä enää koskaan pitkään ja vakavaan suhteeseen.

- Mulla ei varsinaisesti ole tarvetta parisuhteelle. Kun on seurustellut monta kertaa, tuppaa tulemaan kyyniseksi. Loppuu usko, että todellinen rakkaus voisi edes olla mahdollista, Wallu pohtii.

- Ja kun mietit mun fantasiaani tulevaisuudesta, jossa vietän kesät Fiskarsissa omassa rauhassani ja syksyt ja talvet Turkissa, niin kuka nainen haluaisi muka pysyä sellaisessa rallissa mukana? Hiljaista on.

Lue myös: Ohhoh, Wallu Valpio pesee hiuksensa shampoolla vain kaksi kertaa vuodessa – tässä syy! ”Hiukseni ovat kävyn muotoiset!"

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mika Seppänen
Kuvat:
Mustafa Alkac & Minna Annola

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!