Hyppää pääsisältöön
Wallu Valpio

Ohhoh, Wallu Valpio pesee hiuksensa shampoolla vain kaksi kertaa vuodessa – tässä syy! ”Hiukseni ovat kävyn muotoiset!"

Keskiviikkona ilmestyneessä Seiskan pääsiäisnumerossa on kahden aukeaman erikoispitkä haastattelu ja kuvapaketti mediapersoona Wallu Valpiosta, 45.

Lehden sivuilla Wallu esittelee Turkin-kotiaan sekä kertoo avoimesti elämäntavoistaan, rakkauselämästään sekä lapsuudestaan ilman biologista isää.

Katso: Vau, mikä lomaparatiisi! Tällainen on Wallu Valpion asunto Turkissa: asunnon yhteydessä leffateatteri, uima-altaita, saunoja, hierontahuoneita ja pelihuone – kuvat ja video!

Wallu kertoo haastattelussa myös yllättäviä tosiasioita itsestään.

Harvat tietävät esimerkiksi, että Wallun alkuperäinen sukunimi on Valpion sijaan Pispa - kuten Seiska jo keskiviikkona verkkosivuillaan kirjoitti.

Lue myös: Tätä et tiennyt! Wallu Valpion alkuperäinen nimi oli Jani Pispa – avautuu vaikeasta suhteesta biologiseen isäänsä!

"Näytin heroiininarkkarilta"

Eräs toinen mielenkiintoinen, ja harvojen tietämä fakta Wallusta liittyy hänen hiuksiinsa. Wallu nimittäin pesee tukkansa vain äärimmäisen harvoin.

Antaa Wallun itsensä kertoa:

- MoonTV:n aikoina 1990-luvulla meillä oli parturisponsori ja sen kautta minulla oli vakioparturi nimeltä Orvokki Jalonen. Kerroin hänelle silloin peseväni hiukseni shampoolla päivittäin, mistä Orvokki järkyttyi. Hän kertoi, että se tuppaa kuluttamaan hiuspohjaa sekä hiusten juurta ja latvoja. Hän kehotti minua kokeilemaan hiusten pesemistä vain kerran viikossa.

- Aloin sitten olla pesemättä tukkaani jopa kuukauteen ja kieltämättä näytin sen takia hieman heroiininarkkarilta. Hiukset muuttuivat hiljalleen kävyn muotoisiksi, mutta samalla niistä tuli tuuheammat, paksummat ja terveemmät. Siksi nykyään käytän shampoota vain noin kaksi kertaa vuodessa, ja saan partureilta siitä vain kehuja, Wallu kertoo.

Lue Wallun laaja haastattelu keskiviikkona ilmestyneestä SeiskastaTILAA SEISKA TÄSTÄ!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mika Seppänen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!