Vain Seiskassa!

Joka päivä aamusiiderin juova Wallu Valpio: ”En halua kuolla nuorena – mutta tajuan, että en välttämättä elä pitkään!”

Uutiset | 19.04.2019 12:59

Mediapersoona ja kulttuurivaikuttaja Wallu Valpio kutsui Seiskan Turkkiin, missä hänellä on loma-asunto hulppeissa puitteissa Avsallarin pikkukaupungissa, Alanyan lähellä.

Wallu esitteli kakkoskotiaan ja kertoi, kuinka hän hankki Turkin-asunnon turvatakseen selustansa pahojen päivien varalta.

- Kaikki perustuu itse suojeluvaistoon. Mulla on ollut aina tarve järjestää asioita sen varalta, jos jotain katastrofaalista tapahtuisi, Wallu kertoi.

Katso: Vau, mikä lomaparatiisi! Tällainen on Wallu Valpion asunto Turkissa: asunnon yhteydessä leffateatteri, uima-altaita, saunoja, hierontahuoneita ja pelihuone – kuvat ja video!

"Juhliminen kuuluu mun työhön"

Vaikka Wallu puhuu itsesuojeluvaistostaan, ei se täysin päde hänen elämäntapoihinsa. Wallu on aina tunnettu tiiviistä suhteestaan siideriin, viiniin sekä tupakkaan. 

- Viihdealalla on aina käytetty paljon päihteitä, ja alkoholi ja juhliminen kuuluvat myös mun työhön hyvin olennaisesti. Mutta olen tajunnut myös sen, että sellainen elämä ei lupaa kovin pitkää elämää, Wallu vakavoituu.

Lue myös: Tätä et tiennyt! Wallu Valpion alkuperäinen nimi oli Jani Pispa – avautuu vaikeasta suhteesta biologiseen isäänsä!

Wallu ei kovin herkästi päästä irti jokapäiväisestä aamusiideristään, mutta vakuuttaa elämäntapojensa rauhoittuneen, jotta vaivalla säästetyt varhaiseläkerahat tulisivat aikanaan omaan käyttöön.

- En halua kuolla nuorena. Tällä alalla moni vain tuppaa lähtemään liian aikaisin. Tupakka ja alkoholi tappavat. Mäkin aloitin juomisen ja polttamisen 11-vuotiaana. Olen realisti ja tajuan, että en välttämättä elä pitkään.

- Toisaalta Andy McCoy ja Keith Richards ovat osoittaneet, että on ihan sama, kuinka paljon ja mitä aineita vetää, silti pystyy elämään pitkään. Toivottavasti niin käy munkin kohdalla.

"Haluan enemmän arkea"

Yksi syy Wallun haluun elää vähintään keithrichardsmaisen kauan on hänen 15-vuotias Peppi-tyttärensä, joka on isänsä silmäterä.

- Peppi on elämäni tärkein ihminen. Kun Peppi hoidettiin planeetalle Niinan (Backman, Wallun ex-kihlattu) kanssa, ajatuksena oli, että hänen mukanaan elämään tulisi erilaisia arvoja – muutakin kuin kivoja kemuja, joissa silloin juostiin illasta toiseen.

Lue lisää: Selviytyjät-tähti Wallu Valpio suojelee 15-vuotiasta Peppi-tytärtään julkisuudelta – ”Antaa hänen kasvaa rauhassa aikuiseksi!”

Julkisuudessa liki 25 vuotta ollut Wallu sanoo oppineensa tyttärensä myötä jotain niin sanotusta tavallisesta elämästä.

- Olen jo kauan katsonut kateellisena normaalien ihmisten arkea. Pepin myötä olen oppinut ymmärtämään siitä edes puolet, kun vien Peppiä harrastuksiin, teen ruokaa ja autan kouluasioissa.

- Olen ammatissa, jossa on tarkoitus pitää hauskaa. Elämäni on aina ollut yhtä juhlaa, sanan hyvin epämääräisessä merkityksessä, ja siksi haluaisin koko ajan enemmän arkea. Mutta toisaalta, ehkä mun pitäisi olla onnellinen, että timpurin koulutuksella mulle maksetaan yhä siitä, että olen Wallu Valpio.

Lue myös: Wallu Valpio hankki Turkista huikean asunnon 34 000 eurolla: ”Kaikki perustuu itsesuojeluvaistoon” - häkellyttävät kuvat Seiskassa!

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Mustafa Alkac & Mika Seppänen
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!