Joni Lindlöf uusi Bachelor.

Oho, uusi Bachelor Suomi -poikamies Joni Lindlöf on ollut jo kerran kihloissa: ”Välillä asiat menevät päin helvettiä!”

09.03.2018 05:47

Suomen uusi Bachelor Joni Lindlöf, 33, ehti elää sinkkuna kaksi vuotta ennen ohjelmaan osallistumistaan. Hänellä on aina ollut tiukat kriteerit seurustelukumppanin suhteen.

– Tiedän, mitä haluan. Kohdalleni ei vain ole sattunut sitä oikeaa. Minulla oli muutamia lyhyitä suhteita ennen ohjelmaan osallistumista, mutta jotain on tullut aina esteeksi, Joni kertoo.

Lue myös: Ohhoh! Bachelor Suomi -sarjan uusi poikamies Joni, 33, poseeraa rohkeasti yläosattomissa - katso kuvat!

Sydämeni on särkynyt

Joni pitää itseään luotettavana, huumorintajuisena, jääräpäisenä ja huomioon ottavana seurustelukumppanina. Hänellä on takanaan yksi pitkä ja muutamia lyhyempiä suhteita.

– Olen aina ollut seurustelevaa sorttia. Pisin suhteeni kesti seitsemän vuotta, kunnes päätimme lähteä eri teille. Sen enempää en kerro suhteen päättymisestä.

Joni ei ole ollut koskaan naimisissa, mutta kertoo olleensa kihloissa.

– Olin kuitenkin tuolloin ihan eri ihminen kuin nykyään. Silloin kokeiltiin ja opeteltiin.

Lue myös: Ex-kiekkoilija Joni, 33, kieltäytyi Bachelor Suomesta useita kertoja - paljastaa nykyisen suhdestatuksensa: Olen rakastunut!

Onko sydämesi joskus särkynyt?

– Totta kai! Mutta jokainen suhde on opettanut minua. Välillä asiat vain menevät päin helvettiä. Luulen, että olen edellisten suhteideni takia parempi kumppani nykyään.

Asuin vuosia ulkomailla

Tampereelta kotoisin oleva komistus haki ohjelmaan kaveriensa kannustamana. Hän halusi löytä ohjelmasta loppuelämänsä rakkauden.

– Kieltäydyin lukuisia kertoja, ennen kuin tuotantoyhtiö ylipuhui minut lähtemään sittenkin mukaan.

Lue myös: Uusi Bachelor Suomi -poikamies Joni Lindlöf avautuu Seiskalle päättyneistä suhteistaan ja naismaustaan: Vuosien suhde päättyi eroon - video!

Finanssialalla työskentelevä Joni pelasi ammatikseen jääkiekkoa lähes kymmenen vuotta ja asui eri puolilla maailmaa. Tapparan kasvatti pelasi hyökkääjänä eri sarjoissa Kanadassa, Ranskassa, Suomessa ja Ruotsissa, kunnes lopetti uransa vuonna 2015.

– Viimeiset seitsemän pelivuotta meni ulkomailla, kuusi vuotta Ruotsissa ja vuosi Ranskassa. Viimeisin pitkä suhde syntyi Ruotsissa, eikä se kärsinyt kiekkourastani. Silloinen kumppani oli valmis matkustamaan töideni perässä.

 

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!