Telkkari

Ex-kiekkoilija Joni, 33, kieltäytyi Bachelor Suomesta useita kertoja - paljastaa nykyisen suhdestatuksensa: Olen rakastunut!

28.02.2018 13:38

Suomen uusi Bachelor eli unelmien poikamies Joni Lindlöf, 33, kertoo viihtyneensä sinkkuna parin vuoden ajan ennen ohjelmaan osallistumista. Hänellä on aina ollut tiukat kriteerit seurustelukumppanin suhteen.

KATSO MYÖS: Ohhoh! Bachelor Suomi -sarjan uusi poikamies Joni, 33, poseeraa rohkeasti yläosattomissa - katso kuvat! 

- Tiedän, mitä haluan. Totta kai jokaisen normaalin ihmisen pitäisi olla vaativa sen suhteen, kenen kanssa haluaa loppuelämänsä viettää. Kohdalleni ei ole sattunut vain sitä oikeaa, joten päätin ottaa osaa ohjelmaan. Minulla oli muutamia lyhyitä suhteita ennen ohjelmaan osallistumista, mutta aika tai joku muu asia on tullut aina esteeksi, Joni kertoo Seiskalle. 

"Raskas kokemus"

Tampereelta kotoisin oleva, mutta Helsingissä jo pidemmän aikaan asunut, komistus haki ohjelmaan kaveriensa kannustamana. Hän lähti etsimään ohjelmasta loppuelämän rakkautta.

- Kieltäydyin lukuisia kertoja ennen kuin tuotantoyhtiö ylipuhui minut ohjelmaan. Olisi ollut tyhmää olla lähtemättä. Tällainen mahdollisuus tulee kerran elämässä – toivottavasti vain kerran. Tv-sarjan kuvaukset olivat sen verran raskas kokemus, että miettisin kahdesti, lähtisinkö enää uudelleen mukaan, Joni kertoo.

Takana 7 vuoden suhde

Joni pitää itseään luotettavana, huumorintajuisena, jääräpäisenä ja huomioonottavana seurustelukumppanina. Hänellä on takana yksi pidempi ja muutamia lyhyitä suhteita.

- Olen ollut aina seurustelevaa sorttia. Seurustelin saman naisen kanssa seitsemän vuotta, kunnes päätimme lähteä eri teille. Sen enempää en lähde suhteen päättymistä avaamaan, Joni toteaa.

Onko sydämesi joskus särkynyt?

-Totta kai olen seurustelusuhteissa rikkonut sydämeni, mutta jokainen suhde on opettanut minua. Välillä asiat menevät vain päin helvettiä, mutta asioiden murehtiminen ei tee elämästä parempaa. Luulen, että olen edellisten suhteideni takia parempi kumppani tänä päivänä, Joni kertoo.

 

Joni

Suhde kesti kiekkouran

Finanssialalla työskentelevä Joni pelasi ammatikseen jääkiekkoa lähes kymmenen vuotta asuen eri puolilla maailmaa. Tapparan kasvatti pelasi hyökkääjänä eri sarjoissa Kanadassa, Ranskassa, Suomessa ja Ruotsissa, kunnes lopetti uransa vuonna 2015.

- Viimeiset seitsemän vuotta meni ulkomailla, kuusi vuotta Ruotsissa ja vuosi Ranskassa. Viimeisin pitkä suhde syntyi Ruotsissa, eikä se kärsinyt kiekkourastani. Hän oli valmis matkustamaan kiekkourani perässä.  

Kiekkouran päätyttyä Jonin ei tarvinnut olla työttömänä, vaan hän sai töitä vakuutusalalta.

- Päivääkään en ole lopettaminen kaduttanut. Olin 30-vuotias, kun lopetin kiekkoilemisen. Pystyin elättämään itseni urheilemalla, mutta en tullut missään vaiheessa rikkaaksi. Jääkiekon pelaaminen on kovaa hommaa, joten halusin asettua aloilleen jatkuvan muuttamisen sijaan. Olen sopeutunut hyvin Helsinkiin.

"Olen rakastunut"

Viime marraskuussa ohjelman kuvauksiin osallistunut Joni on valmis myöntämään, että parisuhderintamalla menee tällä hetkellä paremmin kuin hyvin.

- Tällä hetkellä olen onnellinen ja rakastunut. Se, mitä tapahtui ohjelmassa, pitää katsoa telkkarista, hän toteaa.

Jonin mukaan oman haasteensa seurusteluun tuo salailu. Hän voi hehkuttaa suhdettaan vasta, kun ohjelma on nähty televisiossa.

- Siihen täytyy sopeutua ja mukautua. Olen pystynyt puhumaan luottoystävilleni ja sukulaisille tv-ohjelman kuvauksista ja seurustelutilanteestani.   

Suomen Bachelor Liv-kanavalla 13.3. alkaen kello 21.00

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!