fbq
Telkkari
28.02.2018 11:22
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: NELONEN/ANTON ALBERTS
Bachelor Suomi
Ohhoh! Bachelor Suomi -sarjan uusi poikamies Joni, 33, poseeraa rohkeasti yläosattomissa - katso kuvat!
Telkkari
28.02.2018 11:22
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: NELONEN/ANTON ALBERTS

Seiska uutisoi maaliskuussa Liv-kanavalla alkavan Bachelor Suomi -sarjan kolmannen tuotantokauden poikamiehen henkilöllisyyden eilen tiistaina (27.2.).

LUE LISÄÄ: Jymypaljastus! Tässä on Bachelor Suomi -ohjelman uusi unelmien poikamies - nimi julki jo etukäteen: Joni, 33, on entinen liigakiekkoilija! 

Bachelor

Poikamies on kuin onkin entinen jääkiekkoilija ja nykyisin finanssialalla työskentelevä Joni Lindlöf, 33!

Bachelor
Tampereelta kotoisin oleva Joni pelasi ammatikseen jääkiekkoa lähes kymmenen vuotta asuen eri puolilla maailmaa. Tapparan kasvatti pelasi hyökkääjänä eri sarjoissa Kanadassa, Ranskassa, Suomessa ja Ruotsissa, kunnes lopetti uransa vuonna 2015. Jääkiekkouran jälkeen Joni on työskennellyt vakuutuspuolella myynnin parissa.

Bachelor

Nelosen tiedotteen mukaan Joni on huomaavainen, kohtelias, avoin ja puhelias. Hän nauttii läheisyydestä ja pitää huolen siitä, että suudelmia tullaan vaihtamaan tiheään tahtiin. Kauniit naiset saavat Jonin pään helposti pyörälle, eikä hän pelkää heittäytyä tunteidensa vietäväksi. 
 

Bachelor

Joni harrastaa kuntosalilla treenaamista ja joogaa, ja viettää paljon aikaa ystäviensä kanssa. 

Sinkkuna Joni on viihtynyt viimeiset pari vuotta. Vientiä on riittänyt, mutta "sitä oikeaa ei ole tullut vielä vastaan". Tiedotteen mukaan Joni arvostaa naisessa sosiaalisuutta, sporttisuutta, itsevarmuutta ja kykyä suhtautua positiivisesti asioihin. Elämäniloinen ja spontaani Joni toivoo löytävänsä kumppanin, jonka kanssa pystyy jakamaan arjen pienetkin asiat yhdessä.

Bachelor Suomi 13. maaliskuuta alkaen kello 21 Liv-kanavalla.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »