Katso kuva!

Nyt on tulikuuma rantabeibe! Salkkarit-kaunotar Johanna Puhakka julkaisi sensuellin uimapukukuvan – yksi asia tosin puuttuu!

Uutiset | 07.07.2020 22:21

Salatuista elämistä tunnettu näyttelijäkaunotar Johanna Puhakka julkaisi Instagramissa kesähelteitä kaipailevan kuvan.

Tuoreessa otoksessa hän on pukeutunut kireään, vaaleaan uima-asuun kotinsa suojissa. Rannalle tyypillistä pukeutumista voi siis rokata myös sisätiloissa.

Lue lisää: Salkkarit-kaunotar Johanna Puhakka muutti Englantiin alle kuukausi sitten - sokkiero avopuolisosta: "Kyllä tää tästä, ehkä"

Kesän kaiho

Muutamalla asteelle viilentyneet kesäkelit ajoivat näyttelijän sisätiloihin nauttimaan kesäisestä pukeutumisesta. Monille tämä viilennys on ollut ihan tervetullutta, kun Johanna taas kaipaisi kuumat kelit takaisin. 

- Missä helteet? Johanna kysyy.

Tämä lämmön kaipuu korostuu entisestään näyttelijättären kuvassa, koska hän on valinnut siihen tummasävytteisen mustavalkoisen värimaailman. Vastaavanlaisella värityksellä symboloidaan kuvissa usein syvää surua tai ikävää. Tätä ikävän tunnetta korostaa myös se, että hän on rojahtanut peilin eteen istumaan lattialle ikään kuin voimattomana. 

Lue lisää: Salkkarit-kaunotar Johanna Puhakka ulkonäköpaineista: ”Haluan olla vapaa-ajalla ilman meikkiä!”

Kasvonsa hän on onnistunut peittämään tyystin omalla puhelimellaan, jolla on kuvan peilin kautta napannut. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

missä helteet?

A post shared by Johanna Puhakka (@johannapuhakka) on

Nauttinut auringosta

Johanna on ehtinyt myös ikävältään nauttia auringon lämmöstä, kuten uimapukukuvan jälkeisestä Instagram-päivityksistä voi päätellä. Vain päivää myöhemmin Johanna pääsi valosäteiden syleilyyn pääkaupunkiseudulla. 

Lue lisää: Vau! Salkkarit-kaunotar Johanna Puhakka käänsi katseita erikoisessa asussa – kuva!

Eräässä päivityksessä hän hehkuttaa, kuinka miellyttävää hänellä on ollut Helsingin Tuomiokirkon kupeessa. 

- Eilen oli ihanaa, Johanna hekumoi aurinko-emojin saattelemana. 

Kuvassa näkyy paljon ihmisiä auringonvalossa paistattelemassa. Suurinta osaa kirkon läheisyydessä hengailevia on häikäissyt kovasti, koska heillä on monilla päässään tyylikkäät aurinkolasit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eilen oli i h a n a a a a a ☀️

A post shared by Johanna Puhakka (@johannapuhakka) on

2000-luvun tyyliin

Näyttelijä ilmeisesti suosii suurelta osin peiliselfieitä. Monet hänen Instagram-kuvansa on nimittäin otettu erilaisten peilien kautta.

Tapa oli erittäin suosittu sosiaalisen median alkuvuosina 2000-luvun alkupuolella. Silloin monet kuvailivat itseään peilin kautta IRC-galleriaan. 

Nettisivu oli luotu mIRC-keskusteluohjelman käyttäjille, jotta he näkisivät, millaisten tyyppien kanssa on tullut juteltua. IRC-Gallerian nettisivun suosio kasvoi suuremmaksi kuin mIRC, ja sitä alkoivat käyttää lähes kaikki tuolloin teini-iässä olevat. Galtsun suosion myötä vastaavanlaisia sivustoja alkoi syntyä lisää erilaisille kohderyhmille suunnattuina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

uusi paita ja heti sotkin 🤦🏼‍♀️

A post shared by Johanna Puhakka (@johannapuhakka) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Well hello, A. Nikkinen!

A post shared by Johanna Puhakka (@johannapuhakka) on


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!