Oho! Antti Tuisku yllättää kirjailijana: kirjoitti koronakaranteenissa esikoisteoksensa - "Auttanut henkisesti jaksamaan"

Uutiset | 27.10.2020 10:55

Poppari Antti Tuisku, 36, tekee uuden aluevaltauksen kirjailijana. Antilta tulee oma teos nimeltä Menesty, joka ilmestyy ensi vuonna.

Antti iloitsee asiasta sosiaalisessa mediassa.

- Nyt se on virallista ja julkista tietoa! Asia, josta olen valtavan ylpeä ja innoissani; olen viime keväästä asti kirjoittanut kirjaa, joka ilmestyy ensi vuonna! Antti kirjoittaa Instagram-tilillään.

Lue myös: "Sinnittele Antti, älä lannistu" - Antti Tuiskun julkaisema lapsuuskuva pysäyttää: tilittää karusta kiusaamisesta

Kirjan idea syntyi keväällä, ja teoksessa puhutaan itsetuntemuksesta.

- Päätin koronapandemian puhjetessa, että tekisin tänä vuonna hyvinvointiin liittyviä webinaareja ja luento-valmennuksia, joita multa on kovasti kyselty ja toivottu. Kaivoin Varalan urheiluopistossa tehdyt aineistoni menestyksestä ja siitä, miten kaiken keskiössä suurinta roolia näyttelee ihmisen itsetuntemus ja itseidentifiointi. Miten itsetuntemus näkyy uuden luomisessa, työympäristössä ja johtamiskulttuurissa? Miten fyysinen itsensä haastaminen toimii työkaluna itsensä tuntemiseen paremmin? Kun olin pari viikkoa päivittänyt ajatuksiani, huomasin tekstiä syntyvän todella paljon. Niin paljon, että mietin uskaltaisinkohan ajatella kirjoittavani siitä kirjan...?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku) on

Lue myös: Laulajakomistus Antti Tuisku avautuu viime kuukausista – kesä on ollut täynnä biletystä: ”En muista juhlineeni näin paljoa sitten teinivuosien!”

Antti kertoo kirjoittamisen auttaneen häntä henkisesti jaksamaan näinä vaikeina aikoina.

- Nyt, puoli vuotta myöhemmin, olen solminut kustannussopimuksen ja lähettänyt eteenpäin ensimmäisen version kirjastani. Prosessi elää ja on vielä kesken, mutta voin jo nyt sanoa, että tämä on yksi hienoimmista koskaan tekemistäni asioista. Kirjaprojekti on myös auttanut minua henkisesti jaksamaan tämän vaikean ajan keskellä.

Antti nousi julkisuuteen tultuaan kolmanneksi Idols-laulukilpailussa vuonna 2003. Sen jälkeen hän on tehnyt menestyksekkään uran laulajana sekä voittanut muun muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun vuonna 2010.

Lue myös: Antti Tuiskulta rehellinen avautuminen somessa - haikailee takaisin keikkalavoille: "Mun piti olla tänään Helsingin Olympiastadionilla..."

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!