Katso kuva!
Sofia Belórf

Nyt pukkaa alatissihikeä - Sofia Belórf julkaisi rehellisen treenikuvan: "Meni suoraan tunteisiin"

Uutiset | 07.09.2020 18:34

Kohukaunotar Sofia Belórf julkaisi rehellisen treenikuvan itsestään Instagram-tilillään.

Aiemmin Sofiaa on huomauteltu somessa siitä, ettei hän julkaise itsestään kuvia esimerkiksi kesken siivouksen tai urheilusuorituksen. Nyt hän onkin päättänyt postailla kuvia myös treenin aikana tai sen jälkeen - seuraajiensa iloksi.

Aamun hikijumppa meni suoraan tunteisiin - nimittäin oli mun päivän pelastus. Eilen valitsin illalla laiskottelun ja herkuttelun, tänään reippaan ylämäkitreenin ja se oli just sopiva balanssi ja järjestys mulle, Sofia kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Lue myös: Sofia Belórf ja Stefan Therman luksuslomalla etelässä: Sofia superseksikkäänä läpikuultavissa bikineissä – kuva!

Hyvä Soffi. Kunnon hikitreeni auttaa aina, kuvakommenteissa kehuttiin.

Sofia on ollut viime aikoina otsikoissa ex-avopuolisonsa Niko Ranta-ahon kanssa Katiska-kohusarjan takia.

Lue lisää: Katiska-dokumentti paljastaa karuja yksityiskohtia pidätyksiä edeltäneestä Ruisrock-viikonlopusta - Sofia Belórf mukana railakkaissa bileissä: "Siellä meni alkoholia ja huumeita"

Lue myös: Sofia Belórf muistelee elämänsä hirveintä aamua Katiska-dokumentissa – muistaa hämmentävän yksityiskohdan hetkestä, jolloin poliisi otti kiinni!

Lue myös: Sofia Belórfia lytättiin häijysti Katiska-dokumentissa - iskee nyt somessa lujaa takaisin: "Tässä tiivistettynä omatkin ajatukset!"

Video: Sofia Belórf ja Niko Ranta-aho oikeudessa - katso!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!