fbq
Uutiset
18.08.2020 15:45
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram
Sofia Belórf
Sofia Belórfia lytättiin häijysti Katiska-dokumentissa - iskee nyt somessa lujaa takaisin: "Tässä tiivistettynä omatkin ajatukset!"
Uutiset
18.08.2020 15:45
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Niko Ranta-ahosta kertovan Katiska-dokumenttisarjan toinen jakso julkaistiin eilen maanantaina. Jaksossa Sofia Belórf sai kylmää kyytiä, kun Janne ”Nacci” Tranberg ja Niko Ranta-ahon ystävä Niklas Nordgren lyttäsivät hänet sanojaan säästelemättä.

- Silloin, kun Niko ja Sofia ovat tavanneet, Niko kertoi tavanneensa tällaisen Sofian. Minähän sanoin heti silloin, että tämä mimmi on pahimmanlaatuinen kullankaivaja. Tiedätkö mitä se tarkoittaa, Janne sanoi jaksossa.

Lue myös: ”Todellinen kullankaivaja – tyypillinen tapaus!” Sofia Belórfille jääkylmää kyytiä Katiska-dokumentissa!

Myös Niklas suhtautui Sofiaan erittäin epäilevästi.

- Hän oli tyypillinen tapaus: halusi vain juhlia ja olla hemmoteltu. Hän oli todellinen ”kullankaivajatyttö”. Hän halusi rikkaan miehen, jotta voi shoppailla, käydä kynsihoidossa ja kampaajalla. Nikon on vaikea sanoa ei tällaisille ihmisille, Niklas sanoi.

 

"En ole katsonut minuuttiakaan"

Sofia ei ole kommentoinut Katiska-dokumentin sisältöä juuri lainkaan, mutta eilen maanantaina hän julkaisi Instagram-tilinsä videotarinassa kuvakaappauksen saamastaan tsemppiviestistä.

- Tsemppiä Sofia! Nuo ala-arvoiset kommentit eräiden henkilöiden suusta ”laatusarja” Katiskassa kertovat vain surullista kieltä niiden kertojista – ei sinusta. Hävettää heidän puolestaan, viesti alkoi.

- Olet tämän jutun suurin sijaiskärsijä ja nostan hattua, että et ole kaikesta kauheasta myllytyksessä huolimatta uhriutunut, vaan hoitanut asiat eleettömän tyylikkäästi.

Lue myös: Tapettiin kylmäverisesti teloittamalla? Näin Niko Ranta-aho sai tietää ex-bisneskumppaninsa kuolemasta - "Meno on kovaa, eikä ihmishengellä ole mitään merkitystä"

 

Sofian IG

Sofia kirjoitti julkaisunsa yhteyteen oman kommenttinsa Katiska-dokumentin sisällöstä.

- Olen saanut teiltä jonkin verran viestejä aiheesta – itse en ole katsonut minuuttiakaan enkä katso jatkossakaan kyseistä sarjaa, mutta tässä hyvin tiivistettynä about omatkin ajatukset. Kiitos siis, hän kirjoitti.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »