Uutiset

Nyt puhuu Aamulypsyltä miljoonakorvauksia vaativa yrittäjä - penää 400 000 euroa minuutilta: Kukaan ei uskalla koskea tähän!

27.09.2017 07:02

Seiska uutisoi maanantaina (25.9.), että Aamulypsyn juontajat Jaajo Linnonmaa, Anni Hautala ja Juha Perälä on haastettu oikeuteen kunnianloukkauksesta.

Espoolainen yrittäjä Jarmo Viljanen vaatii kolmikolta 1,6 miljoonan euron korvauksia. Asiasta annetaan tuomio lokakuun puolessa välissä.

KUUNTELE: Tämä radiopätkä poiki Aamulypsylle syytteen kunnianloukkauksesta ja 1,6 miljoonan euron vaatimukset - kuuntele kohulähetys!

LUE LISÄÄ: Aamulypsyn juontajat haastettiin oikeuteen - yrittäjä vaatii jättisummaa: 1,6 miljoonaa euroa kunnianloukkauksista!

Seiskan tavoittama Viljanen perustelee korvausvaatimustaan hieman erikoisella logiikalla.

– Euro jokaisesta minuutista ja kuulijasta. Pätkä kesti neljä minuuttia, ja ohjelmalla on 400 000 kuulijaa. Tämähän on pelkkää matematiikkaa.

LUE MYÖS: Aamulypsyn juontajilta tyly vastaus kunnianloukkaussyytteisiin ja miljoonavaatimuksiin: Vaativat syytteiden hylkäämistä!

Kenkäyrittäjä ajoi syytettään kunnianloukkauksesta itse, koska asiasta oli tehty aiemmin syyttämättäjättämispäätös.

Viljasen mukaan tapauksen aikaan apulaisvaltakunnansyyttäjänä ollut Jorma Kalske oli neuvonut häntä nostamaan asiasta itse syytteen.

Erikoisen Viljasen oikeussalidraamasta tekee myös se, että hänellä ei ollut oikeussalissa mukanaan omaa lakimiestä. Hän oli yrittänyt saada juridista apua, mutta tulokset jäivät laihoiksi.

 

– Kukaan ei tällaiseen juttuun uskalla koskea kepilläkään. Varsinkaan, kun olen persaukinen yrittäjä, jolla ei ole varaa maksaa asianajajalle. Kysyin moneltakin toimistolta, mutta ehkä siellä nousi pelko, kun vastapuolena on Sanoma Oyj ja heidän asianajajansa Petteri Sotamaa, Viljanen arvioi.

Maailman suurin peili

Käräjäsalissa oli Viljasen puheiden perusteella varsin viileä tunnelma.

– En tietysti voinut nähdä vastapuolen kasvoja, kun istuimme oikeudessa samassa rivissä. Eikä minulla ollut mukana sitä maailman suurinta peiliä, jota Perälä suositteli minulle ohjelmassaan, Viljanen täräyttää.

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Jan Viljanen
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!