fbq
Uutiset
17.01.2021 16:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
alisa ranta-aho

Nyt paljastelee Alisa Ranta-aho - seksikäs talvitanssi leviää somessa: ”Oletko kokeillut?”

Uutiset
17.01.2021 16:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Kotimaisista tosi-tv-ohjelmista tunnettu povekas mallikaunotar Alisa Ranta-aho innostui lumesta niin kovasti, että päätti pyörähdellä syvässä hangessa uimapuvussa. 

Uhkea kaunotar jakoi lumileikeistään muutamia videoita Instagram-tilillään, joissa hän iloisesti temmeltää vähissä vaatteissa kylmässä kelissä. 

Ensimmäisessä lyhyessä pätkässä kaunotar pyllähtää hankeen istumaan heti, kun on lähettänyt lentosuukkoja katsojan suuntaan. Hangessa istuessaan kaunotar heittelee jalkojensa päälle kylmää lunta. Viileä keli ei hänen hymyään hyydytä, sillä hänen iloisuutensa loistaa kasvoista kuin Naantalin aurinko.

Alisan talvitanssi muistuttaa hieman missikaunotar Alina Voronkovan kylmähoitoa, kun hän meni parvekkeelle hankeen pyörimään.

Lue myös: Hottismissi Alina Voronkovan kuuma bikinitanssi talvisella parvekkeella - veret seisauttavaa katsottavaa!

- Suomessa kutsumme tätä tavalliseksi iltapäiväksi. Oletko kokeillut? Alisa kysyy kuvatekstissään englanniksi. 

Kaverin kanssa

Alisan julkaisi myös toisen videon, jossa hän on saanut ystävänsä mukaan temmeltämään lumihankeen. Videolla kaveruksilla näyttää olevan hauskaa, kun he kävelevät polvenkorkuisessa lumessa. Alisa tanssahtelee pätkässä ystävänsä taustalla kädet ilmassa.

Lue myös: Kuin kulttiklassikkoelokuvasta! Tosi-tv-kaunotar Alisa Ranta-aho alastomana ammeessa!

Ystävän ilo muuttuu kauhun hetkeksi, kun Alisa kaataa hänet hankeen selälleen. Kaunotar ei kuitenkaan kostamatta jätä, koska hän rupeaa heti heittämään lunta Alisan niskaa, joka nähtävästi alkaa kirkumaan videolla. 

- Ai minun mantra? Ole kiltti, mutta kerran viikossa kusipää, Alisa kertoo päivityksen kuvatekstissä. 

Lue myös: Tosi-tv-kaunotar Alisa Ranta-aho antaa voimaa sensuellilla alusvaatekuvalla: valkoinen body paljastaa todella paljon - kuva!