fbq
Uutiset
04.11.2020 19:32
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
alisa ranta-aho

Kuin kulttiklassikkoelokuvasta! Tosi-tv-kaunotar Alisa Ranta-aho alastomana ammeessa!

Uutiset
04.11.2020 19:32
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Kotimaisista tosi-tv-ohjelmista tunnettu povekas mallikaunotar Alisa Ranta-aho rohkaisee naisia kohti parempaa elämää. Povipommi julkaisi Instagram-tilillään sensuellin kuvan, jossa hän on alasti kylpyammeessa.

Suomen täydellisissä venäläisnaisissa ja Viidakon tähtösissä mukana olleella kaunottarella on ympärillään ruusun terälehtiä. Alisan kuva tuo mieleen American Beauty -elokuvan vuodelta 2000, jossa näyttelijä Mena Suvari on ruusunlehdillä täytetyssä kylpyammeessa maineikkaassa kohtauksessa. 

Lue myös: Tosi-tv-kaunotar Alisa Ranta-aho antaa voimaa sensuellilla alusvaatekuvalla: valkoinen body paljastaa todella paljon - kuva! 

Rohkaisee

Kuvatekstissään Alisa neuvoo muita ottamaan riskejä ja kannustaa kaikkia ohjaamaan elämäänsä miellyttävämpään suuntaan. 

Alisa käyttää esimerkkinä voimaantuneita naisia, jotka etsivät aktiivisesti muutosta ja keksivät uusia ratkaisuja saadakseen paremman elämän.

- Voimaantuneet naiset tietävät, että elämän pitäisi olla onnellista, tasapainoista ja harmonista. Monelle se riskinotto voi tuntua jäätävältä alkuun. Vaikealta mutta jos on voimaantunut nainen, niin hän uskaltaa hypätä tuntemattomaan. Käyttää hyväkseen positiivista asennetta, itsevarmuutta ja kaikkia työkaluja, joita on elämän varrella oppinut päästäkseen sinne minne haluaa, Alisa tarkentaa. 

Lue myös: Tosi-tv-tähti Alisa Ranta-aho joutui somehuijauksen uhriksi: Tämä ei ole vain minun tyhmyyttäni – tätä on tapahtunut kaikille! 

Alisan neuvojen mukaan voimaantuminen koostuu itseensä uskomisesta, positiivisista ihmisistä, suunnitelmallisuudesta, tiedonjanosta, kovasta työstä, levosta ja intohimosta. Näillä eväillä hän kannustaa muita tekemään elämästään sitä, mitä he itse haluavat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

𝑼𝒔𝒌𝒂𝒍𝒍𝒂 𝒐𝒕𝒕𝒂𝒂 𝒓𝒊𝒔𝒌𝒊:  Se että päättää uudelleenohjata elämänsä uuteen suuntaan tekemällä jotain erilaista erilailla, on jotain mitä voimaantuneet naiset tekee.  He etsivät muutosta ja keksivät uusia ratkaisuja jos eivät koe täyttymystä uralla tai henkilökohtaisessa elämässä.  Voimaantuneet naiset tietävät että elämän pitäisi olla onnellista, tasapainoista ja harmonista.  Monelle se riskinotto voi tuntua jäätävältä alkuun, vaikealta, mutta jos on voimaantunut nainen niin hän uskaltaa hypätä tuntemattomaan ja käyttää hyväkseen positiivista asennetta, itsevarmuutta ja kaikkia työkaluja joita on elämän varrella oppinut päästäkseen sinne minne haluaa.  Voimaantuneilla naisilla on visio siitä millaisena he näkee elämänsä ja he luo siitä visiosta todellisuuden.  Mistä se voimaantuminen sitten tulee?👉🏻  Usko itseesi.  Tee niitä asioita joista nautit.   Opiskele/ hanki tietoa/ tee lujasti töitä/ kouluta itseäsi siihen suuntaan mitä haluat tehdä.  Ympäröi itsesi niillä ihmisillä, joilla positiivinen mindset. Valittajat harvoin pääsee pitkälle ja sellaiset pyrkii hidastamaan myös sua, koska näkee sun menestyksen usein uhkana.  Omaa positiivinen mindset/ meidän aivot tottuu tiettyihin ajatusmalleihin- vertaa ajatuksena esim lihasmuisti. Hyvä uutinen on se, että treenaamalla mieltä, sä voit uudelleen aktivoida ne ajatusmallit ja opetella siihen että pysäytät kaikki negatiiviset ajatukset kannustaviksi. Sä olet itse sun tärkein tsemppari.  Tee ja suunnittele etukäteen pieniä tavoitteita ja huomaa ja oo kiitollinen niistä kun ne toteutuu.  Nuku hyvin ja pysäytä kiire. Meidän yhteiskunta on sellainen että monet luo turhia kiireitä itselleen, tunteakseen saavutusta että on saanut kaiken hoidettua. Usein nää kiireet on vain tyhjän täyttöä/ itseluotua. Täytä sun kalenteri niin että sä oot ajan pomo, eikä niin että kello vie sua ja oot loppujen lopuksi hamsteri juoksupyörässä. Ole siis läsnä siinä mitä teet.  Ota aikaa ihan sulle itsellesi. Rentoudu. Silloin tulee parhaat ideat. Inspiraatio ja läsnäolo luo ideoita ja ne ideat on niitä pieniä timantteja jotka hiljalleen vie sua kohti sitä sun omaa polkua.  #dreaming #empoweringwomen

A post shared by 𝐀𝐥𝐢𝐬𝐚 𝐑𝐚𝐧𝐭𝐚-𝐚𝐡𝐨 | 𝐈𝐧𝐟𝐥𝐮𝐞𝐧𝐜𝐞𝐫 (@rantaaho.alisa) on

Lue myös: Povipommi Alisa Ranta-aho julkaisi harvinaisen kuvan miehestään: "Kyllä se rakkaus on vaan ihanaa" - katso! 

Lue myös: Viidakon tähtönen Alisa Ranta-aho poseeraa nautinnollisesti stringibikineissä: "Kesän 2020 viimeinen belfie, nähdään ensi vuonna" - kuva!