Niko Ranta-ahon yllätys! Katiska-vyyhdin päätekijällä luksusbisnes Espanjassa!

Uutiset | 21.12.2020 06:32

Suomen suurimman huumejutun eli niin sanotun Katiska-vyyhdin päätekijä Niko Ranta-aho, 33, on kadonnut tyystin otsikoista. Kohuliikemiehen suosittu Instagram-tili kuitenkin kertoo, että hän on ollut jo kuukausia Espanjan auringon alla.  

Lue myös: Niko Ranta-aho laittoi hulppean luksuskotinsa myyntiin - kuvat! Tällainen on vankilaan joutuvan Nikon lukaali – Stefu Thermanilta paljonpuhuva reaktio myynti-ilmoitukseen

Instagramista voi päätellä, että Niko asuu Marbellassa eli samassa kaupungissa, mistä hän pyöritti massiivista huumeliigaa.

Kuvista paljastuu, ettei Niko ole tinkinyt elämänlaadustaan, sillä luksusautot ja merkkivaatteet kuuluvat yhä kalustoon.

Niko ei ole tinkinyt elämänlaadustaan. Hän asuu rikkaiden suosimassa Marbellan kaupungissa Espanjan Aurinkorannikolla.
Niko ei ole tinkinyt elämänlaadustaan. Hän asuu rikkaiden suosimassa Marbellan kaupungissa Espanjan Aurinkorannikolla.

Lue myös: Sisko välittää Niko Ranta-ahon miljoonalukaalia! Luksusasunto muuttui lemmenpesästä bilekämpäksi: kaikki Sofia Belórfista muistuttava tyhjennettiin - takana hurjia kohuja!

Niko näyttää yhä pyörivän värikkäissä porukoissa. Hän esimerkiksi poseeraa useassa kuvassa Bandidos-moottoripyöräkerhon Ruotsin-presidentin Jeffrey Ongin kanssa veljellisissä tunnelmissa.

Kohuliikemiehen ystäviin kuuluu moottoripyöräkerho Bandidosin Ruotsin presidentti Jeffrey Ong.
Kohuliikemiehen ystäviin kuuluu moottoripyöräkerho Bandidosin Ruotsin presidentti Jeffrey Ong.

 

Herää siis kysymys, onko Niko palannut vanhan lempiharrastuksensa eli kansainväliseen huumebisnekseen?

– No en todellakaan ole, vaan painan täällä faijan kanssa ihan laillisia hommia! Meillä on käynnistynyt iso projekti. Rakennutamme 25 huvilan kattavan kompleksin Marbellaan, hyväntuulinen Niko nauraa Seiskalle.

Lue myös: Tuomiota odottava Niko Ranta-aho lennähti Lontooseen: poseeraa somekuvissa 1 800 euron takissa ja 1 300 euron käsilaukku kourassa - kuvat!

Toivottavasti pukki...

Seuraavaksi Niko kuitenkin aikoo rauhoittua joulun viettoon. Hän kertoo ottavansa aattoa vastaan perheensä kanssa Espanjassa.

– Toivottavasti pukki tuo minullekin pari pakettia, koska ihan kiltti poikahan mä aina olen!

Lue lisää Nikon huvilabisneksestä ja elämästä Espanjassa tuoreimmasta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Nikon albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!