Katso kuvat!

Tuomiota odottava Niko Ranta-aho lennähti Lontooseen: poseeraa somekuvissa 1 800 euron takissa ja 1 300 euron käsilaukku kourassa - kuvat!

Uutiset | 14.10.2020 18:01

Katiska-vyyhdin päätekijä Niko Ranta-aho, 32, on panostanut selvästi ulkonäköönsä julkaisemissaan tuoreissa somekuvissa. Paikkamerkinnän mukaan mies on ollut Lontoossa.

Tuomiota odottava Niko on ladannut Instagram-tililleen kuvia, joissa hän poseeraa tyylikkäänä ja laitettuna kuin huippumiesmalli konsanaan. Nikolla on mukanaan myös pieni Louis Vuitton -merkkinen laukku, joka näyttää kovasti Monogram Eclipseltä. Kyseinen pikkuveska kuuluu Virgin Ablohin miesten Louis Vuitton -mallistoon. Laukku on ollut saatavissa viime vuodesta lähtien ja sen hinta on noin 1 300 euroa. Pikkuveskaa voi käyttää myös puhelinkotelona ja lompakkona.

Lue myös: Mahtiökyilyä! Sofia Belórf esitteli somevideolla yli 35 000 euron Presidentti-Rolexiaan: tämä kello on todellinen kultaherkku - kuvat!

Lisäksi Nikolla näyttäisi olevan yllään musta Fendin puserotakki, joka maksaa suunnilleen 1 800 euroa. Valkoinen kohokuvioitu villaneule irtoaa puolestaan kaupasta 990 eurolla.

Nikon uudistunut tyyli keräsi välittömästi ihastusta ja runsaasti kehuja. Jopa miehet yltyivät vuolaisiin kehuihin.

Iskeekö Nikon sliipattu tyyli sinuun?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Niko (@rawrane) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Niko (@rawrane) on

Äijäkiloista eroon

Niko Ranta-aho on myös aloittanut elämäntapamuutoksen. Hän on pestannut itselleen riippuvuusvalmentajan, joka on erikoistunut addiktioista vapautumiseen.

– Kesäkuusta lähtien minulle on tullut seitsemän kiloa lisäpainoa, Seiskan tavoittama Niko kertoi taannoin.

Tamperelainen onkin taistellut äijäkiloja vastaan viime aikoina muun muassa golfin ja padel-treenien parissa.

Katiska-vyyhdin tuomioiden odotetaan tulevan alkuvuonna. Syyttäjä hakee Nikolle maksimirangaistusta eli 13 vuotta ehdotonta vankeutta. Niko itse on kertonut odottavansa noin kymmenen vuoden tuomiota, josta hän istuisi ensikertalaisena puolet.

Lue myös: Onko tässä poliisin ja syyttäjän syyniin joutunut Sofia Belórfin ökykello? Arvo noin 10 000 euroa - kuva!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!