fbq
Uutiset
21.12.2020 19:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Nelli Matula
Nelli Matula, 25, julkaisi mieltä nytkäyttävän, rehellisen kuvaparin: näin erilaiselta laulajakaunotar näyttää somefilttereillä paranneltuna ja todellisessa olemuksessaan - katso!
Uutiset
21.12.2020 19:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Poptähti Nelli Matula täytti viime viikolla 25 vuotta ja juhlisti etappiaan koronakaranteenissa mökillä.

Nelli julkaisikin synttäreistään hellyttävän päivityksen, jossa hän kertoo, miten tämän vuoden syntymäpäiväjuhlat todellisuudessa sujuivat.

Kaunotar julkaisi kirjoituksen ohessa myös kolme kuvaa, joista ensimmäinen on muokattu versio todellisuudesta, paikkamerkintänä Havaiji. Toisessa kuvassa Nelli on omien sanojensa mukaan käyttänyt itselaukaisinta ja tallentanut todellisuuden itsestään. Otoksessa hän hihhuloi kesämekossa, talvikengissä ja toppatakissa huppu päässä metsän siimeksessä.

Kolmannessa kuvassa päivänsankarilta irtosi jo maireampi hymy.

Lue myös: Nelli Matulan ja Elias Kaskisen salattu rakkaussuhde käy kiihkeänä: hankkivat yhdessä koiranpennun - kuvat! "Oot mun unelmieni täyttymys"

- Karanteenisynttärit mökillä maailman harmaimpana päivänä. (Eka kuva on filtteröity tappiin. Kuva 2 itselaukaisimella tallentamani todellisuus.), Nelli pohjusti Instagram-päivityksessään.

- Näin sitä vanhetaan kaverit! Pakastekakkua ja geeteitä. Tihkusadetta ja märkä juhannusmekko... Eipä oo muuten hyttysiä! Mut helvetin kylmä on. Nyt lähen saunaan ja skoolaan elämälle. Huipuille ja aallonpohille. En vaihtais hetkeäkään! Nelli fiilisteli somessa.

Katso kaikki kolme kuvaa klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolinäppäintä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nelli Matula (@nellimatula)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nelli Matula (@nellimatula)

Lue myös: Mikä bikinivartalo! Laulajakaunotar Nelli Matula, 24, hekumallisena rantamaisemissa: "Voi morjens" - kuva!

Nellin ja Elias Kaskisen Papu-koira

Nelli ja laulaja Elias Kaskinen, 28, ovat seurustelleet jo reilusti yli kaksi vuotta, mutta julkisuudessa pariskunta ei ole suhdettaan kommentoinut millään tavalla.

Salattu rakkaus voi kuitenkin erittäin hyvin, sillä nyt Nelli ja Elias ovat hankkineet yhdessä koiran. Laulajat esittelivät kolme kuukautta sitten uutta perheenjäsentään ylpeänä omilla some-tileillään, mutta kummankaan Instagram-päivityksissä ei ollut mainintaa koiran toisesta omistajasta.

Lue lisää: Shoppailivat keittiötarvikkeita! Katseita kääntävä popparipariskunta Nelli Matula ja Elias Kaskinen yhdessä ostoksilla!

Nelli julkaisi tuolloin kuvan pienestä koiranpennusta, jonka nimen Nelli paljasti päivityksensä kommenteissa. Söpö karvakorva on nimeltään Papu.

- HÄN ON TÄÄLLÄ!!! Oon oottanu tätä päivää yli neljätoista vuotta, ja koonnu jo ennen ylä-asteikää ~gradun laajusen tutkielman koiran kasvatuksesta. Ostin ton vihreen pentupannan koiramessuilta jo kymmenisen vuotta sitten, mutta hän on niin pikkuinen, et se on kireimmilläänkin vähän liian iso. Pennun nappulat turvotetaan näinä ekoina päivinä veden sijasta mun kyynelillä. EN KESTÄ! Rakas pieni karvakorva: Oot mun unelmieni täyttymys. Tervetuloa kotiin, Nelli kirjoitti tunteikkaasti.

Lue lisää: Elias Kaskinen ja Nelli Matula hyvin tiiviisti yhdessä!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nelli Matula (@nellimatula)

Näin suhde on edennyt

Seiska uutisoi Nellin ja Eliaksen suhteesta ensi kerran syksyllä 2018. Kaksikko tapasi toisensa Tähdet, tähdet -ohjelmassa syksyllä 2017 ja romanssi roihahti hiljalleen.

Vuonna 2018 pari kävi yhteisillä lomareissuilla ja sosiaalisessa mediassa julkaistut kuvat paljastivat heidän olleen yhtä aikaa samoissa lomakohteissa, vaikka he eivät merkinneetkään toisiaan somepäivityksiinsä.

Lue myös: Some paljasti seksikkäistä kuvista tutun laulaja Nelli Matulan ja Elias Kaskisen lämpimät välit – yhteisiä lomareissuja!

Nelli ja Elias kävivät kesällä 2018 yhdessä muun muassa Välimeren maisemissa sekä mökkeilivät yhdessä.

Lokakuussa 2018 Seiskan paparazzi tallensi Nellin ja Eliaksen yhdessä, kun pariskunta poistui yhdessä Eliaksen asunnolta Helsingissä. 

Lue lisää: Paparazzi iski! Romanssihuhuissa kylpevät Nelli Matula ja Elias Kaskinen kuvattiin yhdessä: poistuivat yhdessä Eliaksen asunnolta, hyppäsivät 50 000 euron autoon – kuvat!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »