fbq
Uutiset
09.06.2020 12:24
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, lukijan kuva
Mira ja Markus
Nämä kuvat vahvistavat TIS-Miran ja Markuksen kuumat välit - huhkivat yhdessä hiki päässä!
Uutiset
09.06.2020 12:24
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, lukijan kuva

Seiskan tarkkasilmäinen lukija bongasi Temptation Island Suomen seitsemännen tuotantokauden kohukaksikon yhdessä salilla.

Mira osallistui ohjelmaan ex-poikaystävänsä Valton kanssa, mutta suhde kariutui viimeisellä iltanuotiolla. Valtolle paljastui vasta silloin, että Mira ja sinkkuna viettelysten saarella ollut Markus olivat päätyneet sänkyyn, eikä Valto voinut enää jatkaa suhdetta Miran kanssa. 

Lue lisää: Kaikkien aikojen järkytys: Valto näkee Temptation Islandissa Miran harrastavan seksiä Markuksen kanssa - "En olisi pahimmissa painajaisissani voinut odottaa"

Mira ja Valto osallistuivat TIS Extra -ohjelmaan yhdessä, viimeisen jakson ilmestymisen jälkeen. Valto totesi silloin, ettei hän pysty olemaan edes kaveriväleissä Miran kanssa ohjelman päättymisen jälkeen.

- Kun tää homma on tästä taputeltu ja nää kaikki on kuvattu näin, niin ei me varmaan aivan hirveesti tulla olemaan tekemisisissä. Henkilökohtaisesti en oikein pysty, Valto sanoi ja Mira katsoi ex-rakastaan lohduttomasti.

- Mäkin uskon, että niin kauan, kun olen tekemisissä Markuksen kanssa, niin en halua hieroa sitä Valton naamaan. Haluaisin kyllä pitää sut mun elämässä, mutta ymmärrän sen, että se on liian rankkaa, Mira sanoi.

Lue myös: Temptation Island -Valto pudotti TIS-extrassa sokkipommin vieressään istuvalle Miralle - järkytys leimahti kasvoille: "Henkilökohtaisesti en pysty!"

Mira + Markus = <3 ?

Mira ja Markus ovat pitäneet yhteyttä ohjelman päättymisen jälkeen, ja Mira on paljastanut tapailevansa Markusta. Vaikuttaa siltä, että Mira on viime aikoina vieraillut Markuksen luona Vantaalla. 

Kaksikko treenasi yhdessä sikäläisellä salilla toukokuussa.

- Markus ja Mira olivat hyväntuulisia, mutta suhtautuivat muihin melko varautuneesti. Markuksen lippis pysyi tiukasti päässä koko treenin aikana, ja he vaikuttivat siltä etteivät haluneet herättää lainkaan huomiota salilla, silminnäkijä kertoo Seiskalle.

Nämä kuvat otettiin toukokuun puolessavälissä, eli juuri ennen kuin Miran ja Markuksen seksisessio paljastui koko Suomen kansalle. 

Lue myös: Mira ja Valto erosivat dramaattisesti Temptation Islandin iltanuotiolla - kameroiden sammuttua suhde kuitenkin lämpeni hetkeksi: "Ei se ero niin selvä ollut!"

- Mira hymyili myös iloisesti muille ihmisille. He treenasivat tiiviisti yhdessä, samat liikkeet ja kaikki. Mira pysyi koko ajan Markuksen lähettyvillä, Seiskalle vinkataan.

Kuvat!

Markus ja Mira
Mira ja Markus katselivat jatkuvasti ympäriinsä, ja vaikuttivat hieman varautuneilta, Seiskalle kerrotaan.
Markus ja Mira
Mira ja Markus olivat tiiviisti vierekkäin koko treenin aikana.

Lue myös: Miran ja Markuksen raisu seksisessio tallentuu kameraan Temptation Islandissa: aivan kaikki paljastuu koko Suomen kansalle - katso K18-kuva!

KATSO ALTA MIRAN VIERAILU TIS-ILTAROVIOSSA!

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »