fbq
Telkkari
04.06.2020 10:37
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
Valto
Kaikkien aikojen järkytys: Valto näkee Temptation Islandissa Miran harrastavan seksiä Markuksen kanssa - "En olisi pahimmissa painajaisissani voinut odottaa"
Telkkari
04.06.2020 10:37
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Temptation Island Suomen seitsemännen kauden viimeisessä jaksossa torstaina Valto ja Mira kohtaavat viimeisellä iltanuotiolla.

Seiska uutisoi jo aiemmin, mitä tapahtuu, kun Mira istuu iltanuotion ääreen ja juttelee kahdestaan juontaja Sami Kurosen kanssa.

Lue myös: Seksiä useita kertoja! Markus tekee rajuja paljastuksia intiimeistä hetkistä varatun Miran kanssa Temptation Islandissa - Sami Kuroselta jäätävä piikki Miralle iltanuotiolla!

Miran jälkeen on Valton vuoro käydä läpi saaren tapahtumia ennen pariskunnan odotettua jälleenkohtaamista.

- Olen aika neutraalilla fiiliksellä menossa iltanuotiolle. Pitää ottaa vastaan sitä mitä sieltä tulee. On semmoinen 50/50-tilanne, puolet jännittää ja puolet toivoo, että menisi kaikki hyvin, Valto sanoo.

 

Valto
Valto istahtaa jännittyneenä iltanuotion äärelle keskustelemaan asioista Samin kanssa.

"Tyttö on ollut aika sekasin"

Valton mielestä hän on oppinut paljon uusia asioita viettelysten saarella.

- Täällä olo muutti kyllä asenteen kokonaan. En olisi uskonut, että tästä reissusta oppisi näin paljon asioita.

Mira ja Valto olivat tietoisia heidän kommunikaatio-ongelmistaan ja Valto on kolmen kuluneen viikon aikana hiljalleen oppinut avautumaan omista tunteistaan.

- En ole ulkomaailmassa puhunut paljon niistä, mutta täällä puhutaan koko ajan. Olen huomannut, että on ihan hölmöä olla puhumatta asioista ja mököttää.

Valto sanoo oppineensa myös arvostamaan omaa parisuhdettaan enemmän.

- Jos siellä Miran puolella ei ole tapahtunut mitään anteeksiantamatonta, niin nyt on helppo laittaa kaikki likoon ja puhua kaikesta.

Lue myös: Miran ja Markuksen raisu seksisessio tallentuu kameraan Temptation Islandissa: aivan kaikki paljastuu koko Suomen kansalle - katso K18-kuva!

Sami kysyy, miten Valto on tulkinnut Miran käyttäytymistä iltanuotiovideoiden kautta.

- Tyttö on ollut aika sekasin ja kyllä hän on katunut tekojaan.

Miran ja Markuksen välit ovat lämmenneet todella nopealla vauhdilla, eikä Valto vielä tiedä, että he ovat myös sortuneet harrastamaan seksiä. Valto sanoo iltanuotiolla Samille, ettei hän koe Markusta uhkana.

- Ei mulla Markusta kohtaan ole mitään vihaa tai huonoja fiiliksiä. Hän on pitänyt Miralle seuraa ja he ovat puhuneet asioista.

Mira ja Markus
Valto ei ole vielä tietoinen siitä, että Mira ja Markus ovat harrastaneet seksiä.

Vielä on toivoa

Valto toteaa, että hänen ja Miran parisuhteen päättyminen ei vielä ole ajankohtainen asia, sillä hän luottaa vielä omaan kumppaniinsa. 

- En millään haluaisi uskoa, että mitään olisi tapahtunut, minulla on kuitenkin vielä luottamusta Miraan. Hän veti lopussa aika kovaa, se oli aika luja pudotus, kun Mira touhusi sen Markuksen kanssa sen verran läheisesti. Se on semmoisen pienen epäilyksen jättänyt minuun.

Lue myös: TIS: Miran raisusta seksisessiosta tietämätön Valto puntaroi suhdettaan 24 tunnin treffeillä: "Jännittää, että hän menee siellä tekemään jotain tyhmää!"

Hän on kuitenkin vetänyt rajan siihen, että he eivät voi enää jatkaa yhdessä, jos Mira on tehnyt jotain anteeksiantamatonta.

- Karulta kuulostaisi, että lähettäisiin eri matkoille, mutta jos siellä on tapahtunut jotain, joka on rikkonut meidän parisuhdetta, niin se on sit siinä.

Lue lisää: Seksiä tv:ssä harrastanut Mira katuu Valton pettämistä Temptation Island Suomessa - avautuu nyt tapahtuneesta: "Olin se heikoin lenkki - tein todellakin väärin!"

Valto
Valto järkyttyy nähdessään Miran seksisession naisten saarella.

Karu totuus selviää 

Lopulta Valto saa nähdä viimeisen iltanuotiovideon. Videon lopussa Valto näkee Miran harrastavan seksiä Markuksen kanssa, joka järkyttää hänet täysin.

- Mikä fiilis? Sami kysyy videon katsomisen jälkeen.

Valto kiemurtelee penkillään järkyttyneenä eikä ole uskoa näkemäänsä. Hän peittää päänsä käsillään ja pian kasvoilla on pettymyksen ja kovan ärtymyksen piirteitä.

- Se oli siinä, se riitti. En olisi pahimmissa painajaisissani voinut odottaa, että tämä päättyy näin, paha paikka, Valto saa sanotuksi.

Miten Valton ja Miran käy? Temptation Island Suomen kauden viimeinen jakso tänään torstaina Nelosella klo 21.