fbq
Uutiset
26.01.2021 15:31
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Julian kotialbumi, Instagram
EOTB-Julia
Nainen leuhki TikTok-videollaan seksikumppaneidensa määrällä - EOTB-Julia raivostui: "Hyi v**tu, ei!"
Uutiset
26.01.2021 15:31
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Julian kotialbumi, Instagram

Ex on the Beach Suomi -tosi-tv-sarjasta julkisuuteen noussut Julia Aaltonen, 19, otti Snapchat-tilillään kantaa seksikumppaneiden määrään liittyvään keskusteluun.

Julian mukaan hän oli törmännyt TikTok-sovelluksessa videoon, jossa nuori nainen kertoi seksikumppaneidensa määrän. Hänen mukaansa nainen oli puhunut itsestään sellaiseen sävyyn, että olisi parempi kuin muut, koska hänellä on paljon seksikumppaneita. 

Julian mielestä se ei ole leuhkimisen asia.

- Ei ole väärää, että sulla on paljon seksikumppaneita. Mutta se, että minkä takia haluat leuhkia sillä, että sulla on joku kaksisataa seksikumppania, niin sen takia olisit halutumpi kuin muut? Mulle tuli vaan heti semmoinen "ei, sä oot helppo". Se, että leuhkitaan sillä seksikumppaneiden määrällä, että "olen parempi kuin te muut", ja että ollaan v**un ylimielisiä, niinku hyi v**tu, ei! Julia kertoo Snapchat-videollaan.

Lue myös: Meno yltyy Ex on the Beach Suomessa! Julia, Iita ja Henrik ryhtyvät villiin kolmen kimppaan: "Se oli semmoinen dildojen Star Wars!"

Julia toteaa, ettei kyse ole siitä, että seksikumppanien suuri määrä olisi hävettävä asia.

- En halua sheimata, jos tykkäät harrastaa paljon seksiä, tai jos sulla on ollut monta seksikumppania. Se, että oletko haluttu, niin sun seksikumppaneiden määrä ei kerro sitä. Mun mielestä on väärin ajatella, että voi ihmiset sua haluta mutta ei sun oo pakko kaikille antaa, Julia kertoo Snapchat-videollaan.

Lue myös: Kuvat ei herkille! "Huulitäytteet ihan päin helvettiä" - EOTB-Julian kauneushoito meni pahasti pieleen: "Huuleni ovat pilalla!"

Ex on the Beach Suomi

Julia nousi julkisuuteen Ex on the Beach Suomi -tosi-tv-sarjasta viime vuonna. Akaalta kotoisin oleva Julia asuu nykyään Vantaalla ja aloitti syksyllä opiskelut turvallisuusalalla. 

Lue myös: Ikuinen porttikielto Air Francelle - bileet yläilmoissa lähtivät käsistä!

Julia ystävystyi ohjelman kuvausten aikana Iita Anttosen kanssa, mutta kaverisuhde oli äkkiä ohi. Kaksikko muutti saman katon alle heti kuvausten päätyttyä, mutta monet ongelmat johtivat siihen, että Julia etsi oman kämpän. Nykyään kaksikko ei ole enää tekemisissä. 

Lue myös: Uhkailua, valehtelua, maksamattomia laskuja - Ex on the Beach Suomesta tuttujen Iitan ja Julian välit ovat totaalisen poikki!

Julia väitti ohjelman aikana olevansa ikuisesti sinkku, eikä häntä kiinnosta seurustelusuhteet lainkaan. Julia on kuitenkin Seiskan tietojen mukaan löytänyt avopuolison itselleen jo viime vuonna. 

Lue myös: Lentokonejuopottelulla ja kimppakivalla otsikoihin noussut Julia, 18, Ex On The Beach Suomesta löysi miehen - kuka on tämä Snapchatissa nähty komistus?

Mysteerimiestä ei olla vielä nähty Julian Instagram-kuvissa, mutta Snapchatin puolella tilanne on toinen. Siellä Julia on julkaissut monta lyhyttä videota tarinaosioonsa. 

Nykyään Julia päivittelee kuulumisiaan eniten Snapchatin puolella. Julia on aktiivinen myös Instagramissa, ja hän kertoi viimeisimmässä Instagram-julkaisussaan miettivänsä silikonirintojen ottamista. 

Lue myös: Poliisi etsintäkuulutti Ex on the Beach -Julian! Katso kuvat bileistä, jotka riistäytyivät käsistä!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »