fbqLentokonejuopottelulla ja kimppakivalla otsikoihin noussut Julia, 18, Ex On The Beach Suomesta löysi miehen - kuka on tämä Snapchatissa nähty komistus? | Seiska
Julia Aaltonen

Lentokonejuopottelulla ja kimppakivalla otsikoihin noussut Julia, 18, Ex On The Beach Suomesta löysi miehen - kuka on tämä Snapchatissa nähty komistus?

Uutiset | 17.07.2020 19:21

18-vuotias Julia Aaltonen nousi otsikkoihin keväällä 2020 hänen osallistuttuaan Ex on the Beach Suomi -tosi-tv-ohjelmaan. Akaalta kotoisin oleva Julia asuu nykyään Vantaalla, ja aloittaa syksyllä opiskelut turvallisuusalalla. 

Lue myös: Meno yltyy Ex on the Beach Suomessa! Julia, Iita ja Henrik ryhtyvät villiin kolmen kimppaan: "Se oli semmoinen dildojen Star Wars!"

Lue myös: Ikuinen porttikielto Air Francelle - bileet yläilmoissa lähtivät käsistä!

Julia ystävystyi ohjelman kuvausten aikana Iita Anttosen kanssa, mutta kaverisuhde oli äkkiä ohi. Kaksikko muutti saman katon alle heti kuvausten päätyttyä, mutta monet ongelmat johtivat siihen, että Julia etsi oman kämpän.

Lue myös: Uhkailua, valehtelua, maksamattomia laskuja - Ex on the Beach Suomesta tuttujen Iitan ja Julian välit ovat totaalisen poikki!

Julia ja Iita
Julia ja Iita ryhtyivät yhtenä iltana kolmen kimppaan Henrikin kanssa villalla.

Välit poikki 

Molemmat naiset olivat lainanneet toisilleen rahaa yhteiselon aikana, josta syttyi iso riita. Julia oli myös ostanut luottohäiriöiselle Iitalle puhelimen, mutta Iita jätti laskut maksamatta. Asia selvisi vasta kun Julia oli muuttanut kimppakämpästä pois. 

Lue myös: Poliisi etsintäkuulutti Ex on the Beach -Julian! Katso kuvat bileistä, jotka riistäytyivät käsistä!

Julia oli kaiken kaikkiaan järkyttynyt Iitan käytöksestä ja teoista.

-  En kuvausten aikana olisi uskonut että se on noin rappiolla koko akka! Huomasin sen oikean luonteen kun oltiin asuttu vähän aikaa yhdessä. Iita koitti saada mut mukaan sen huume-touhuihin mutta päätin että minä en omaa elämääni pilaa, Julia kertoi Seiskalle toukokuun alussa. 

Iita puolestaan väitti, että Julia olisi uhkaillut häntä. Iita myönsi tehneensä itse väärin laskujen suhteen, mutta hänen mukaan Julia ei maksanut hänen mielestään tarpeeksi heidän yhteisistä kuluista yhteiselon aikana.

- Myönnän, että tein väärin, kun jätin laskut maksamatta. Mutta koin, että se oli oikeutettua, koska Julia ei periaatteessa maksanut mitään meidän yhteisistä kuluista, kun oltiin vielä kämppiksiä. Tyhmänä kakarana mietin, että mä pidän puhelimen, koska mä olin elättänyt Juliaa kevään aikana tosi pitkään, Iita totesi kesäkuun alussa.

Lue myös: "Julia on uhkaillut minua" - Ex on the Beach -Iita kertoo oman näkemyksensä kohuriidasta Julian kanssa: "Olen kiitollinen, että hän teki minusta rikosilmoituksen!"

Riidan seurauksena Iitan ja Julian välit menivät poikki. 

Snäppi paljastaa suhteen!

Julia väitti ohjelman aikana olevansa ikuisesti sinkku, eikä häntä kiinnosta seurustelusuhteet lainkaan. Seiskan tietojen mukaan Julia ei kuitenkaan ole enää sinkkumarkkinoilla, vaan blondi hottis on nykyään varattu nainen.

Mysteerimiestä ei olla vielä nähty Julian Instagram-kuvissa, mutta Snapchatin puolella tilanne on toinen. Siellä Julia on julkaissut monta lyhyttä videota tarina-osioonsa. Klipeissä hän kiehnää komean mysteerimiehen kainalossa.

Julia paljasti myös olevansa parisuhteessa Snapchatin tarina-osiossaan. Hän pyytää samalla videolla seuraajiaan ilmiantamaan feikin Tinder-profiilin jonka ihmiset ovat bonganneet deittisovelluksessa. 

- Ilmiantakaa se profiili. Poistin omani noin kuukausi tai kaksi kuukautta sitten. Olen parisuhteessa, Julia sanoo videolla. 

Seiska tavoitti väsyneen kuuloisen Julian kommentoimaan parisuhdetilannettaan.

- En tässä vaiheessa vielä halua avata asiaa, Julia toteaa ystävällisesti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴊᴜʟᴋᴋᴜ (@julialeksaandra) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴊᴜʟᴋᴋᴜ (@julialeksaandra) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴊᴜʟᴋᴋᴜ (@julialeksaandra) on

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Discovery Finland, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!