Kim Löfgrenin talossa on homeongelmia.

Näin elää kohuttu Mr. Finland Kim Löfgren nykyään: sai kolme lasta - homeongelmat ja burnout rassaavat!

Uutiset | 16.10.2017 09:50

Vuoden 1996 Mr. Finland Kim Löfgren oli parikymmentä vuotta sitten kohujulkkis muun muassa vankeustuomionsa takia.

Lue lisää: Näistä kohuista Mr. Finland Kim Löfgren muistetaan – sai 90-luvulla tuomion 11:stä eri rikoksesta!

Äskettäin Seiska uutisoi Kimin joutuneen pahaan onnettomuuteen remontoidessaan omakotitaloaan.

Lue lisää: Muistatko kohutun Mr. Finlandin Kim Löfgrenin? Mätkähti kotiremontissa pää edellä portaisiin – heräsi verilammikosta!

Lue lisää: Karu kuva: kohuttu Mr. Finland Kim Löfgren loukkaantui vakavasti remonttionnettomuudessa, päähän pahoja osumia – katso!

Alun perin Turusta kotoisin olevan miehen elämä on sittemmin muuttunut erilaiseksi.

– Olen asunut Helsingissä jo 17 vuotta. Turku alkoi ahdistaa. Toki suku on edelleen siellä, mutta oma elämäni lapsiarkineen on täällä.

Hometta ja burnoutia

Sinkkuna elelevällä Kimillä on kolme lasta, 12- ja 14-vuotiaat pojat ensimmäisen exänsä kanssa, sekä 9-vuotias tytär toisen exänsä kanssa. Kimillä on kaikkiin lapsiinsa yhteishuoltajuus.

– Valmennan jääkiekkojunioreita ja näen kiekkoilevaa vanhempaa poikaani lähes päivittäin.

Kim asuu vuonna 2010 ostamassaan talossa, jonka remontti on yhä kesken. 1950–1960-lukujen vaihteessa rakennetussa talossa on ollut homeongelmia sekä vakavia rakennustapavirheitä.

– Homeinen eteinen piti purkaa kokonaan, ja se on nyt kunnossa. Koko taloremontin piti olla kolmessa vuodessa valmis, mutta se on viivästynyt, koska talosta löytyi koko ajan lisää vanhoja, vastoin hyvää rakennustapaa tehtyjä remonttiratkaisuja, Kim harmittelee.

– Henkisesti tämä on ollut kova paikka. Olen ollut välillä burnoutin partaalla, ja siksi on tullut myös pitkiä taukoja remontissa.

Kim tekee satunnaisia rakennushommia, eikä hänen tuloillaan tehdä kalliita remontteja kerralla valmiiksi. Yläkerran makuuhuoneet on kunnostettu, samoin kylpyhuone- ja saunatilat. Keittiö ja olohuone ovat viimeistelemättömiä: katossa kulkee putkia, ja lapset ovat piirrelleet paljaisiin seinäeristeisiin.

– Jonakin päivänä tämä on pakko saada kuntoon. Mutta taas tuli pakosti taukoa, kun loukkaannuin.

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!