Kim Löfgren muistetaan kohuista.

Näistä kohuista Mr. Finland Kim Löfgren muistetaan – sai 90-luvulla tuomion 11:stä eri rikoksesta!

Uutiset | 15.10.2017 20:30

Seiska uutisoi aikaisemmin, että vuoden 1996 Mr. Finland Kim Löfgren joutui vakavaan onnettomuuteen remontoidessa kotitaloaan.

Lue lisää: Muistatko kohutun Mr. Finlandin Kim Löfgrenin? Mätkähti kotiremontissa pää edellä portaisiin – heräsi verilammikosta!

Lue lisää: Karu kuva: kohuttu Mr. Finland Kim Löfgren loukkaantui vakavasti remonttionnettomuudessa, päähän pahoja osumia – katso!

Mr. Finland -kilpailun voittonsa jälkeen Kimistä tuli nopeasti kohujulkkis. Vuonna 1996 hän sai kovan tuomion 11:stä eri rikoksesta. Oli törkeitä petoksia ja törkeitä petoksen yrityksiä.

Hän oli muun muassa yrittänyt vakuutuspetosta tuhoamalla ja polttamalla omistamansa henkilöauton sekä lavastanut asunto- ja automurtoja. Turun käräjäoikeus tuomitsi 21-vuotiaan Mr. Finlandin vuodeksi ja kahdeksaksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen.

Kohujulkisuuden ja vankeustuomioiden jälkeen Kimin elämä on muuttunut. Hän on muun muassa muuttanut Turusta Helsinkiin. Kim on sujut menneisyytensä kanssa. Hän ei halua enää vatvoa vanhoja tapahtumia.

– Olen asunut Helsingissä jo 17 vuotta. Turku alkoi ahdistaa. Toki suku on edelleen siellä, mutta oma elämäni lapsiarkineen on täällä.

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!