Kim Löfgren loukkaantui remontissa.

Muistatko kohutun Mr. Finlandin Kim Löfgrenin? Mätkähti kotiremontissa pää edellä portaisiin – heräsi verilammikosta!

Uutiset | 13.10.2017 09:45

Turkulainen Kim Löfgren valittiin 21 vuotta sitten valtakunnan komeimmaksi mieheksi, Mr. Finlandiksi. Samana vuonna, 1996, hänet tuomittiin liki kahdeksi vuodeksi vankilaan useista petoksista.

Kolme viikkoa sitten hän oli menettää henkensä kotipihallaan.

Nyt Löfgren, 42, seisoo omakotitalonsa edessä Helsingissä ja näyttää kohtaa kadulta, missä verilammikko punasi asfalttia syyskuussa. Miehen käsi on siteessä ja naama edelleen ruhjeilla.

Kim Löfgren loukkaantui remonttionnettomuudessa.

– Selvisin kuitenkin hengissä. Siitä voi olla kiitollinen, Kim hymähtää.

– Liki viiden metrin pudotus katonrajasta kiviportaisiin on melkoinen mätkähdys. Muistan, kun lipsahdin ja aloin kaatua. Onnistuin kääntämään vähän kaatumissuuntaani ilmassa, etten läiskähtänyt selkä edellä katuun. Se olisi ollut kuolemaksi. Nyt otin vaistomaisesti kädellä vastaan. Käsivarsi hajosi.

Silmät täynnä verta

Kim oli kavunnut illansuussa tikkailla katonrajaan irrottamaan vinolautaa. Sorkkarauta lipesi, ja lauta lensi vauhdilla päin Kimiä, joka horjahti ja putosi viisi metriä päistikkaa kiviportaisiin.

– Muistan sen kauhun, kun tajusin, etten saa mistään kiinni. Kauhoin tyhjää! Ilmalennosta en muista mitään. Olin vierähtänyt portailta katuasfaltille, mistä heräsin verilammikossa. Silmänikin olivat täynnä verta ja luulin sokeutuneeni, Kim kertaa.

Naapuri soitti Kimille ambulanssin, joka kiidätti tämän Töölön sairaalaan.

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!